AcasăNewsStația de metrou Tudor Arghezi se apropie de final! Anunțul făcut de...

Stația de metrou Tudor Arghezi se apropie de final! Anunțul făcut de Primarul Sectorului 4

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat, vineri, într-o postare pe Facebook, că în mai puțin de două luni primăria va preda „la cheie” stația de metrou Tudor Arghezi.

„Ulterior, după recepția finală a lucrărilor, Metrorex va face toate probele pentru ca, la jumătatea anului viitor, să putem circula cu metroul până la stația Tudor Arghezi. Cel mai mare proiect de infrastructură pe care l-am implementat în sectorul nostru este rezultatul unei colaborări exemplare între Primăria Sectorului 4, Ministerul Transporturilor și Metrorex. Și este dovada faptului că se poate!”, a precizat Daniel Băluță.

Acesta a menționat că, zilele trecute, a semnat un act adițional la contractul de finanțare al lucrărilor, încheiat cu Ministerul Transporturilor, care asigură finanțarea executării ultimelor finisaje la noua stație de metrou de pe Șoseaua Berceni.

Primăria Sectorului 4 prelungeşte Magistrala de metrou M2 Berceni – Pipera cu încă o staţie, tot la suprafaţă. Lucrările pentru construirea staţiei Tudor Arghezi, aproape de Centura Capitalei, au început în ianuarie 2021. Este primul proiect pentru lucrări la reţeaua de metrou pe care îl execută o primărie de sector și prima extindere a liniei de metrou în afara Capitalei de când s-a construit infrastructura de metrou în București.

author avatar
National
210 afisari

3 COMENTARII

  1. de ce comunistul infect de arghezi cu estetica scarbosului? deoarece comunistii nu au disparut niciodata din Romania.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...