AcasăNewsStatele Unite: Un avion s-a prabusit peste o casa, iar apoi a...

Statele Unite: Un avion s-a prabusit peste o casa, iar apoi a luat foc! (VIDEO)

Un avion militar american a cazut peste o casa, iar la scurta vreme dupa ce s-a probusit a fost cuprins de flacari. Focul a afectat si imobilul respectiv. Locuitorii cladirilor invecinate au fost evacuati.

Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita in urma accidentului aviatic produs miercuri seara, in California. Pilotul a reusit sa se catapulteze inainte ca aeronava pe care o pilota sa se izbeasca de sol, iar unul dintre proprietarii casei peste care a picat avionul a scapat navatamat.

Cum la scurta vreme dupa ce s-a prabusit, avionul tip AV-8B Harrier a luat foc, iar flacarile au cuprins si imobilul in cauza, valvataia riscand sa cuprinda si locuintele din vecinatate, martorii au chemat rapid pompierii. Echipele de interventie au lichitat focul. Pana ca pericolul sa fie inlaturat complet, oamenii aflati in casele din aona in care s-a produs accidentul au fost evacuati.

Urmeaza ca expertii in aviatie si politistii sa investigheze si apoi, pe baza probelor, sa se pronunte cu privire la cauzele producerii incidentului. Martorii la incident au filmat momentele de dupa prabusirea aparatului de zbor, iar imaginile au ajuns pe Youtube.

 

[youtube]8aQeZId0dpc[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger