AcasăNewsStarurile calendarului Pirelli 2019

Starurile calendarului Pirelli 2019

Gigi Hadid si Alexander Wang

Gigi Hadid, Laetitia Casta, Julia Garner si Misty Copeland “sunt femei care joaca personaje de film”, noul concept al calendarului Pirelli pentru anul 2019, care cuprinde shooting-uri realizate de Albert Watson.

Gigi Hadid si Alexander Wang

Pentru anul acesta, tema calendarului a fost „Alice in Tara Minunilor”, conceputa de Tim Walker, iar sedintele foto au avut loc in luna aprilie, timp de zece zile, la Miami si New York. Gigi Hadid este o femeie de afaceri bogata suprinsa alaturi de designerul Alexander Wang. Top-modelul Laetitia Casta este pictorita si traieste intr-o mansarda alaturi de iubitul ei, jucat de dansatorul Serghei Polunin, vedeta The Royal Ballet din Londra. Misty Copeland joaca rolul unei dansatoare intr-un club de noapte, iubita balerinului Calvin Royal III. Actrita Julia Garner  este fotograf intr-o gradina botanica si isi doreste sa realizeze portrete, alaturi de modelul Astrid Eika.

Laetitia Casta alaturi de Serghei Polunin

“Daca va intoarceti la ideea de baza a oricarui calendar, acea imagine ar trebui sa ramana pe perete timp de o luna si sa va uitati la ea. Nu este ca o carte in care intoarceti paginile, asa ca am vrut imagini  complexe, ceva de privit si pentru a avea  mai multa dimensiune.

Balerinii Misty Copeland si Calvin Royal III

Exista lucruri pe care sa le privesti in imagini”, a spus Waker. Fotograful britanic Albert Watson, colaborator obisnuit al Vogue, a lucrat acum pentru prima data pentru calendarul exclusivist, pe care celebra companie producatoare de anvelope  il ofera cadou clientilor si celebritatilor. Watson, nascut in Scotia in 1942, a colaborat cu branduri importante de moda, intre care Prada, Levi’s, Revlon si Chanel, iar fotografiile sale au fost publicate in Harper’s Bazaar, Time si Rolling Stone.

author avatar
Bogdan Borcea
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger