AcasăNewsStaretul pedofil dadea 40 de lei pentru sex oral

Staretul pedofil dadea 40 de lei pentru sex oral

calugarFostul staret fusese caterisit pentru fraude si escrocherii

Politistii Sectiei Rurale Medgidia l-au retinut pe invinuitul Nicolae Sima pentru savarsirea infractiunii de abuzuri sexuale asupra minorilor, acesta recunoscand cu seninatate faptele pentru care este acuzat.

calugar
Fostul staret fusese caterisit pentru fraude si escrocherii

Barbatul de 34 de ani este nimeni altul decat fostul staret al Manastirii din localitatea 23 August, purtand hramul „Adormirii Maicii Domnului” si apartinand Protoieriei Mangalia.

In masina

Unul dintre minorii abuzati de staret

Dupa ce si-a auzit elevii vorbind despre un „domn” care le da cate 40 de lei ca sa-i faca sex oral in masina lui cu numere de Italia, profesorul Petre Prisecaru din comuna Tortomanu a anuntat imediat Politia. Oamenii legii au identificat deja doi minori care au povestit cu lux de amanunte tratamentul inuman la care i-a supus fata bisericeasca. Baietii au declarat ca au mai fost cu inca patru tineri undeva pe un camp pustiu si acolo cu totii i-au facut sex oral celui care s-a prezentat drept staretul Manastirii Sf. Nicolae din Milano. Dupa incatusarea pedofilului, s-a stabilit ca acesta a fost timp de peste doi ani, sub numele de Macarie, staretul unei foarte cautate manastiri din Dobrogea, dar caterisit (exclus din monahism – n. red.) de tribunalul calugaresc pentru fraude si esrocherii. Politistii cred ca barbatul, care este acum preot al nerecunoscutei Mitropolii Ortodoxe de Milano si Aquila, a abuzat zeci de tineri din mediul rural.

author avatar
Toni Matei
1.167 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger