AcasăNewsStarea senatorului Verestoy Attila este stabila. Va fi operat la mana!

Starea senatorului Verestoy Attila este stabila. Va fi operat la mana!

Verestoy Attila

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita, a declarat ca starea de sanatate a lui Verestoy Attila este stabila, urmand a fi evaluata posibilitatea unei interventii la pumn.

Verestoy Attila

Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost internat, in noaptea de joi spre vineri, la ora 0.15, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, purtatorul de cuvant al acestei unitati sanitare, Bogdan Oprita, afirmand ca parlamentarul a suferit mai multe fracturi in urma accidentului rutier in care a fost implicat. Medicul a mai spus ca Verestoy Attila are o fractura la gamba, o fractura la o mana (pumn) si o fractura de clavicula si va fi internat la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Vineri dimineata, Oprita a declarat ca deocamdata Verestoy nu poate fi operat la gamba, intrucat are un hematom mare, iar pana la retragerea acestuia nu se va interveni.  Pe de alta parte, medicul a spus ca se ia in calcul interventia la mana, insa va fi evaluata starea de sanatate a lui Verestoy, apoi se va decide in aceasta privinta.

Doctorul Oprita spunea, joi seara, ca s-a luat decizia ca Verestoy sa fie adus la Bucuresti la cererea acestuia, mai ales ca la Cluj se afla un avion cu echipaj SMURD la bord, care a preluat si un copil cu arsuri, ce a fost transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitala.

Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost implicat, joi dupa-amiaza, intr-un accident pe DN 1 (E 60), in localitatea clujeana Izvorul Crisului, dupa ce autoturismul pe care il conducea a patruns pe contrasens si s-a ciocnit cu un tir. In urma accidentului, senatorul UDMR a fost dus la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) din Cluj-Napoca.

Directorul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj, Cristiana Ciortea, declara ca Verestoy Attila are o fractura la gamba dreapta si ca nu exista suspiciuni de leziuni interne, starea acestuia fiind buna. „Domnul Verestoy are fractura de gamba dreapta, in rest nu exista suspiciuni de leziuni interne. Este stabil, constient, are o stare clinica buna”, afirma Ciortea.

 

author avatar
Ciprian Purice
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger