AcasăNewsStarea lui Andrei Iucinu s-a agravat dupa ce a fost muscat de...

Starea lui Andrei Iucinu s-a agravat dupa ce a fost muscat de o vipera! VIDEO

Andrei Iucinu

Starea lui Andrei Iucinu Tinu s-a agravat dupa ce a fost muscat de o vipera, sambata dimineata, la crescatoria de vipere pe care o detine in Giurgiu.

Andrei Iucinu

Purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita, a spus ca in ultimele ore starea lui Andrei Iucinu Tinu s-a agravat, iar hematomul suferit la o mana s-a extins la brat, astfel incat specialistii de la chirurgie plastica iau in calcul o eventuala interventie chirurgicala.

In 2010, Andrei Iucinu (fiul ziaristului Dumitru Tinu, decedat in urma cu cativa ani intr-un accident rutier-n.r.), impreuna cu patru prieteni, a pus la cale o afacere mai putin obisnuita: au construit o crescatorie de vipere cu corn (vipera ammodytes) in Lunca Dunarii, in apropiere de Giurgiu.

Iata ce spunea la acea vreme fiul lui Dumitru Tinu despre afacerea nou deschisa: „Veninul viperei cu corn este extrem de cautat in toata lumea, dar mai ales in Europa. Desi periculos, putand fi letal pentru oameni, veninul viperei cu corn este extrem de folositor pentru industria farmaceutica. O vipera ammodytes produce anual aproximativ 1,5 grame de venin cristalizat, care, in functie de puritate, poate scoate din buzunarele eventualilor clienti sume cuprinse intre 500 si 2.000 de euro, ajungandu-se uneori chiar si la 2.500 – 3.000 de euro. Pe de alta parte, ingrijirea reptilelor nu este costisitoare”.

 

author avatar
Ciprian Purice
664 afisari

1 COMENTARIU

  1. Anunt Senzational de ultima ora, Va informam ca vipera care la muscat pe Domnul Andrei Tinu a murit otravita la cateva minute dupa ce la muscat !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger