AcasăNews"Star Trek" Google Doodle te invita sa butonezi si sa descoperi -VIDEO...

„Star Trek” Google Doodle te invita sa butonezi si sa descoperi -VIDEO

(foto: awakeanddreaming.org)

S-au implinit 46 de ani de „Star Trek”, mai bine zis de la lansarea seriei originale a productiei care a avut, de-a lungul timpului, fani de toate varstele. Google a creat un doodle special pentru amatorii genului SF, dar nu numai. Butonand, ajungeti in diverse locuri si descoperiti tot soiul de situatii in care apar personajele „Star Trek”.

(foto: awakeanddreaming.org)

Daca v-a placut „Star Trek: seria originala”, de la a carei lansare se implinesc, pe 8 septembrie, 46 de ani, va puteti aminti de atmosfera din serial cu ajutorul situatiilor si a muzicii ce insotesc doodle-ul Google de sambata. Cu un click pe literele „Google”, acum personaje din „Star Trek„, utilizatorii ajung intai la bordul navetei Enterprise, apoi, continuand sa butoneze, se teleporteaza pe o planeta. Tot cautand si apasand pe obiectele special alese de Google pentru a le aminti internautilor de „Star Trek”, utilizatorii ajung sa retraiasca momente din episoadele cu eroii lor preferati: Capitanul Kirk, Spock, Hikaru Sulu sau Scotty.

Star Trek: seria originala”a fost difuzata pentru prima oara in Statele Unite pe 8 septembrie 1966. Misiunea Enterprise si momentele prin care trec eroii ce fac parte din echipaj au tinut cu sufletul la gura milioane de telespectatori.

Ca sa te descurci mai usor cu doodle-ul „Star Trek” de la Google, urmareste filmuletul urmator!

[youtube]WL6X6CBOuJs[/youtube]

564 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger