AcasăNewsStanciu ia exemplul lui Hagi și se ia de presă și fani....

Stanciu ia exemplul lui Hagi și se ia de presă și fani. „Ne-ați jignit!”

Stanciu ia exemplul lui Hagi și se ia de presă și fani. „Ne-ați jignit!”Stanciu ia exemplul lui Hagi și se ia de presă și fani. „Ne-ați jignit!”

Nicolae Stanciu recunoaște că a marcat golul carierei în meciul cu Ucraina. Căpitanul României a fost declarat omul meciului după racheta care a curentat vinclul porții lui Lunin.

Nici bine nu s-a bucurat că a și vrut să-și spună oful. La conferința de presă, Nicolae Stanciu a spus că indiferent care ar fi fost rezultatul, dorea să exprime ce are pe suflet.

Căpitanul s-a plâns de criticile pe care el și colegii lui le-au primit din partea presei și a fanilor, mai ales după egalurile dezastruoase cu Bulgaria și Liechtenstein.

Îmi cer scuze dacă v-am jignit vreodată pe voi, cei din presă! Le cer scuze și celor două-trei mii de fani care ne-au huiduit și au plecat de la meciul cu Bulgaria! Nu sunt deloc ironic. Sunt scuze sincere.

Ceea ce vă rog eu, ca și căpitan al echipei, indiferent de ceea ce se va întâmpla la meciul următor și la Euro, indiferent dacă veți scrie sau vorbi de bine sau de rău, vă rog… Să rămână totul la critică! Pentru că în doi ani ați dus-o la un alt nivel. Și n-am zis niciodată nimic.

Ați jignit colegi de-ai mei, pe mine… Iar acum câteva zile, înainte de Euro… Nu avem nicio problemă cu critica, să ziceți că eu sunt slab, că ăla e slab, că celălalt. Dar nu jigniți! Ceea ce i-ați făcut lui George (n.r. Pușcaș) în ultimul an și jumătate… Pot să accept, sunt cel mai slab număr 10, n-am nicio problemă…

Visul meu de mic a fost să ajung la națională. Și eu, ca și voi, am trecut prin multe. Încercăm să ne facem treaba cât mai bine.

Criticați, cât vreți, dar nu ne mai jigniți! Citiți articolele pe care le-ați scris… Nu poți, dacă ai suflet în tine, să scrii asemenea cuvinte despre un jucător sau altul„, a declarat Stanciu, la conferință.

Discursul său a semănat cu cel al lui Hagi din 1998, celebrul moment cu „Să ne faceți statuie!”. Stanciu a fost desigur, mai blând.

author avatar
Mihail Ioan