AcasăNewsStan sustine ca Maior l-a ”lucrat” la DNA

Stan sustine ca Maior l-a ”lucrat” la DNA

Ion Stan spune ca George Maior (foto jos) vrea sa-l vada inchis, de aici si dosarul deschis de DNA contra sa

”Am fost amenintat cu inchisoarea de George Maior”, a sustinut Ion Stan in fata deputatilor din Comisia juridica. Socati, acestia au amanat pana luni avizarea cererii de arestare preventiva a lui Stan.

Ion Stan spune ca George Maior (foto jos) vrea sa-l vada inchis, de aici si dosarul deschis de DNA contra sa

Acuzat de luare de mita, deputatul Ion Stan a tinut sa fie prezent, insotit de avocatul sau, la sedinta in care membrii Comisiei juridice trebuiau sa avizeze cererea DNA-ului de incuviintare a arestarii preventive a parlamentarului pesedist.

George Maior

In spatele usilor inchise, Stan a afirmat ca intrarea sa in vizorul DNA ar fi opera directorului SRI, George Maior, care l-ar fi amenintat, anterior, cu inchisoarea. Lansata, pe surse, in spatiul public, informatia a fost repede dezmintita de purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava: „Directorul SRI nu a amenintat niciodata vreun membru al Comisiei. In calitate de director, domnul Maior a avut multe discutii cu membrii Comisiei si cu domnul Stan. A avut o colaborare buna cu toti”.

Chiar si asa, pledoaria lui Ion Stan i-a convins pe deputatii PSD si PNL sa voteze pentru amanarea avizarii cererii DNA, motivul oficial prezentat fiind ”solicitarea de noi documente lamuritoare”. Atitudinea parlamentarilor USL a fost criticata de alesii PDL care, prin vocea lui Daniel Buda, acuza acum ”dubla masura cu care opereaza PSD si PNL” din moment ce deputatii celor doua partide au votat ridicarea imunitatii lui Alin Trasculescu doar pe baza referatului procurorilor, in schimb cer documente suplimentare in cazul lui Ion Stan.

[poll id=”403″]

author avatar
Simona Badulescu
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger