AcasăNewsStan mai trage la fund doi pesedisti: Rovana Plumb si Adrian Tutuianu

Stan mai trage la fund doi pesedisti: Rovana Plumb si Adrian Tutuianu

Supravegheat de DNA, Ion Stan a functionat ca un magnet si pentru alti pesedisti

Ministrul Mediului, Rovana Plumb si presedintele CJ Dambovita, Adrian Tutuianu, au cazut, impreuna cu Ion Stan, in plasa interceptarilor telefonice.

Supravegheat de DNA, Ion Stan a functionat ca un magnet si pentru alti pesedisti

Numele celor doi apar in documentele trimise de DNA Parlamentului, in scopul convingerii deputatilor sa voteze in favoarea arestarii preventive a colegului lor, pesedistul Ion Stan.

Adrian Tutuianu (foto) si Rovana Plumb (foto jos), alaturi si in dosarul DNA

Concret, din interceptarea convorbirilor dintre Stan si Sorin Dima (denuntatorul parlamentarului – n.r.), reiese ca de galetile si ajutorul lui Dima in campania din 2008 au mai beneficiat alti doi social-democrati, Adrian Tutuianu si Rovana Plumb.

Rovana Plumb

Sorin Dima: Domnu, presedinte, ca un caine ma tine pe ala. Deci eu am vorbit cu el…Stiti foarte bine cand a fost sa asa…m-ati rugat baga-mi-as…in ele de galeti si de ce am facut atunci. M-ati rugat o treaba si am zis ca si Tutuianu ca si el a beneficiat de astea.
Ion Stan: Da, da si Rovana.
Sorin Dima: Au beneficiat cu totii
Ion Stan: Da.

Chestionat pe tema inplicarii ministrului Mediului, Stan s-a abtinut de la orice comentariu. Pusi sa decida asupra arestarii lui, pesedistii spera sa scape de povara indemnandu-si colegul, indirect, sa demisioneze. Stan refuza insa varianta, chiar daca o sugestie in acest sens a venit si din partea liderului Victor Ponta. Cum este mai mult ca sigur ca PSD va vota in favoarea ridicarii imunitatii lui Stan, ramane ca tot DNA sa lamureasca, in timpul anchetei, referirile la Tutuianu si Plumb.

author avatar
Simona Badulescu
1.506 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger