AcasăNewsStagiul militar, reintrodus în România! Anunţ de la şeful Statului Major al...

Stagiul militar, reintrodus în România! Anunţ de la şeful Statului Major al Apărării

Guvernul a găsit soluția la criza de personal din Armata Română

Şeful Statului Major al Apărării, Gheorghiţă Vlad, a afirmat că se doreşte introducerea unui serviciu militar voluntar, care vizează tinerii între 18 şi 35 de ani, care doresc să îmbrace haina militară.

„Este un moment T0 în care toate naţiunile europene trebuie să se gândească la pregătirea populaţiei şi nu vreau să dau un mesaj alarmist, dar este o realitate în care trăim”, a spus generalul.

Populaţia trebuie pregătită pentru război

Gheorghiţă Vlad a spus că trebuie să discutăm de o politică de pregătire a populaţiei în caz de război.

“În primul rând trebuie să avem o societate rezilientă şi pentru asta trebuie să lucrăm pentru o industrie corespunzătoare, să ducă un efort de război.

Trebuie să discutăm de o politică de combatere a dezinformării.

Trebuie să discutăm de o politică de pregătire a populaţiei şi aici să pot să menţionez că Ministerul Apărării Naţionale are un proiect de lege – proiectul de modificare a legii 446 privind pregătirea populaţiei pentru apărare, în care de ani, zic, destul de buni, încercăm să schimbăm acest sistem un pic”, a afirmat Gheorghiţă Vlad.

Serviciu militar pentru voluntari

El a precizat că se doreşte introducerea unui serviciu militar în termen voluntar.

Ne dorim să introducem un serviciu militar în termen voluntar, adică vizăm segmentul de vârstă între 18 şi 35 de ani, indiferent de sex, naţionalitate, credinţe religioase, tineri care doresc să îmbrace haina militară, să plătim acest serviciu şi să îi pregătim în principiile de bază de ducerea războiului”, a mai declarat Gheorghiţă Vlad.

UE ne pregătește de război. Armata redevine obligatorie!

Se intră în al treilea an de conflict armat în Ucraina. Între timp, un alt focar se extinde în Orientul Mijlociu, acolo unde Israelul a simțit miros de sânge și profită.

Tensiuni la cote maxime există pe aproape tot cuprinsul globului, iar marile cancelarii spun că fac totul pentru a evita izbucnirea unui război între statele lumii.

În spatele ușilor închise, nimeni nu știe ce se întâmplă cu adevărat, dar ce se vede sunt pregătirile pentru WW 3 și asta nu poate fi tăgăduit.

Citiţi mai multe detalii AICI.

author avatar
Andrei Ștefan
41.329 afisari

68 COMENTARII

  1. He he he he !
    Va salut din mers
    Am o varsta la care nu-s mobilizabil desi am jurat cu mana pe drapel sa-mi apar patria chiar cu pretul vietii
    Din fericire a fost pace peste 4 decenii de la acel moment emotionant .

    • Nu te bucura prea tare, in razboaiele ,,moderne” mor mai multi civili decat militari, de obicei se ajunge la razboaie de gherila in orase, puterea de distrugere a armelor este mai mare, nu ai unde sa te ascunzi. Uita-te la Gaza, sa vezi ce inseamna razboiul in toata grozavia lui! Ca sa nu mai zic de lipsuri de tot felul, pene de energie, plus ca psihologic te macina. Iar in cazurile extreme ii iau si pe astia ca noi de 55-60 de ani la lupta, pentru a apara furaciunile hotilor locali si straini!

      • @ Grig
        Am 60+ ,sunt in retragere .
        In alta ordine de idei ,armata ar trebui sa fie obligatorie pentru TOTI tinerii de la 19 ani in sus ,pe o perioada de doar 2 luni de pregatire intensiva .
        Fara pas de defilare ,si alte instructii INUTILE ,adica caprarii
        Doar sa stie sa manuiasca armamentul de infanterie ,artilerie drone sau rachete
        Eu chiar inainte de armata am tinut in mana si am curatat celebrele pistoale mitraliera MP-40 PE CARE LE VEDEM IN TOATE DOCUMENTARELE DE EPOCA SI FILMELE ARTISTICE CU SOLDATI GERMANI
        A fost un sentiment ciudat ,de emotie caci cu armele alea s-a tras in razboi si au ucis oameni cu adevarat .

        • Scuza mă că zic dar ești pleava societăți. Du-te tu la război cu mată și cu tactu. Se vede după nume că ai fost și ești cioban prost.

        • Arma o primesti pe linia frontului ca acolo te trimit. Ai sa impusti dusmani. Daca fugi cu arma te aresteaza si te executa langa un wc-eu.

          • pe linia frontului, pe tragaci apasa cel cu arma in mana lui.
            iar daca puhoaiele, rezervisti/nerezervisti, vor fi inrolate voluntar obligatoriu impotriva vointei lor… chiar si pe linia frontului, cine crezi tovarase, ca vor fi tintele?
            lumea este foarte inversunata si hotarata acum impotriva elitelor satanice de la conducerea statului si armatelor.
            voi nu pricepeti ca nu exista vointa si motivatie la nivelul maselor pentru a merge careva la razboi.
            in cele doua razboaie mondiale cel putin romanii au avut o motivatie foarte puternica pentru care s-au mobilizat toti.
            acum motivatia nu exista, informatia circula peste tot, rusii au fost clar provocati, patrihotii fac pe nevinovatii.
            lumea s-a desteptat.
            oamenii nu mai vor razboaie, au fost deja prea multe.
            am vazut cu totii ce inseamna lovituri nucleare. iar ceilalti europeni inteleg asta chiar mai bine decat romanii, chiar daca presa slugarnica toarna minciuni non stop.

      • Pe noi ne ia că să poată să ne omoare mai repede,la ce arme sofisticate sunt acum te omoară și în gaură de șarpe,ne dau o pușcă s-au un pușcă mitraliera de pe timpul când făceam noi armata și te trimite la război,poate îți și zice ia și tu PM-ul asta și du-te și vezi ce faci și tu pe acolo că dacă mori te decoram.

    • O sa fie că la pandemie multi vor spune că nu vor merge dar multi vor merge mânați de la spate cu arma asta se va întâmpla și că vrem și că nu vrem

  2. AM AVUT UN GHIORGHITA MARE SCULA LA VACCINARILE ANTICOVID ,A DISPARUT IN CEATA !!,VINE ALT „”GHIORGHITA „” CA SE DORESTE INTRODUCEREA STAGIULUI MILITAR !.
    34 DE ANI DE JAF GENERALIZAT ,DE PRIVATIZARI CU DEDICATIE DIN CARE S-A AKES PRAFUL SI PULBEREA,AM INTRAT IN NATO CA NE VA APARA !’VAD CA NICI DE MUSTE NU NE APARA !,AZI NE VOR SOLDATI SA MURIM PENTRU ALTII !!,IAR EI ACEASTA ADUNATURA DE NEISPRAVITI SA STEA LA CALDURA SA-SI MANANCE PENSIILE SPECIALE DUPA CHIOLHANURILE DIN VREME DE PACE.
    SA MEARGA SA MOARA PENTRU TARA CEI CARE AU PRADAT-O ,AU DESTABILIZAT-O IN CEI 34 DE ANI EI SI URMASII LOR.

  3. Încetarea suspendării obligativitatii satisfacerii stagiului militar poate aduce beneficii țării cat și tinerilor cu vârste între 18-40 de ani, care pot deveni mai bărbați!! Cea mai mare eroare judiciară a fost suspendarea efectuării stagiului militar obligatoriu, apărând pe piață fatalaii care nu știu să coase un nasture!!!!

    • Desfiintarea armatei romane si renuntarea la stagiul militar obligatoriu este ,,opera” lui adrian nascase 4 case privatizatorul PETROM e doar 500 mil.$,bani pe care austriecii si-au scos in mai putin de un an de la cumpararea PETROM. Cifra reala, a valorii Petrom atunci era de 200 miliarde de $ ca sa vandut la pachet cu rezervele subsolului de gaze si petrol din Romania. Miroase a tradare cumva ? betivanul de baseschior a zis ca nascase nu a fost tradator..Tradatorii intre ei isi iau apararea unul altuia!

  4. alt gheorghita? aceleasi metehne!
    am mai avut o sluga pusa sef la campania de vaxxinare. tot gheorghita!
    va veni un moment T0 cand veti plati toate daunele provocate romanilor, toate hotiile si nu va vor ajuta toti banii furati in decursul anilor.
    coruptia a devenit o caracatita hranita bine in armata, in politie, in justitie si mai ales la parchetele de pe langa lege si pentru interesul mafiei politice.
    singurul lucru obligatoriu va fi plata pentru tradare de neam!
    pricepi generale de carton?
    de ce in ultimii 15 ani cei mai buni militari au iesit din sitem? uite, din cauza leprelor corupte din armata!
    iar ca sa va aparam voua amantele, apartamentele sifonate prin mapn, conacele boieresti, gramezile de bani negri sifonati de peste tot… apoi asta nu se va intampla!
    veti da legi pentru obligare-fortare, pentru mobilizari inchipuite?
    nici o problema, vor fi respectate la fel cum ati respectat voi tradatorilor pana acum legile tarii si constitutia.
    suntem in 2024, nu in 1940, nici in 1950!
    iar daca rusii, spaima voastra, vor vrea sa treaca prin voi… le vom deschide larg portile si nu vom fi impotriva lor.
    mearga unde vor vrea si cale batuta spre adrianopolis.
    iar noi, voia noastra o vom face, ca noi n-am jurat credinta nici sua, nici nato, nici la davos, nici la bruxelles!
    iar cu rusii nu vrem razboi!
    cum au devenit rusii asa brusc si deodata inamicul principal, iar voi bagabontilor otan va dati mari virgine. otan a provocat rusia, a donat armament, munitii si rachete ca sa nu fie pace in ucraina si otan sub acoperire a adus moarte si distrugere in ucraina.
    ce zici generale?
    vom vedea la momentul T0, daca si in armata romana sunt doar putori spalate pe creier printre sutele de generali pupatori in cu _rul americanilor si facuti agenti dubli pe la diverse cursuri la care au participat in sua, franta, germania, belgia… etc.
    puteti face cate obligativitati si mobilizari cate vreti, lumea vede adevarul peste tot si peste vointa oamenilor nu veti putea trece!
    cu cat veti obliga mai tare, cu atat reculul va fi mai puternic.
    nu ne pasa noua ce zice ue! ue a incalcat suveranitatea statelor si va fi desfiintata cu mana rusilor.
    curva babilonului, asta a devenit ue, dupa cum bine sta scris in cartea apocalipsei.

  5. ” Gheorghiţă Vlad, a afirmat că se doreşte introducerea unui serviciu militar voluntar” ?????
    Incet incet se transforma in obligatoriu..
    Un lucru bun ca trebuie sa apere cineva si tara. Mi se pare corect.

    • Moldovene, de cine s-o aperi? De ce s-o aperi? Pe cine să aperi? Să îți apăr pensia ta specială? A lui Danileț, Macovei, Băsescu, Născase, hOprea…?
      Să apere țara sutele de mii de speciali, nu alții!

      • O parte se vor huschi spre vest precum mafia Urcaca, insa majoritatea specialilor nu vor avea incotro pentru ca generatia de „smartphone zombie” pe care incearca sa-i impinga la gamela , nu mai au nimic din conduita si motivatia care era insuflata de propaganda sistemului Ceausist – O groapa sapata in 33 de ani este o groapa FOARTE ADANCA .

    • Eu am 60 De ani
      De se intaplă ceva mă înrolez sunt capabil
      să conduc un grup de operațiuni speciale

  6. alt general papa-lapte, dintre miile de generali inutili.
    a avut un discurs iresponsabil.
    totusi…
    romanii au terminat cu ratele, inflatia este 0, puterea de cumparare cea mai mare din europa, situatia demografica foarte buna, economia cat cea a japoniei, agricultura, zootehnia si toate celelalte la cote pozitive maxime.
    de asemenea, educatia, inovatia, cercetarea si infrastructura locul 1 in lume.
    si pe deasupra, datoria externa 0, ba chiar avem de dat si bani pe degeaba… mai ales la salbaticii de ucrainieni.
    asa de bine ne situam la toate capitolele ca FeMeI a venit in România pentru afla si ei cum a reusit geniul pustiu de buzau, ciolanis, sa ne duca in asa hal de progres.
    impreuna cu olteanul ciuky si ardeleanul bwuerner.
    si avand in vedere bunastarea si plictiseala din tara,… vine unul ghita, mai ghiorghita s-o bage pe aia cu recrutarea voluntar-obligatorie ca mai trebuie si-un razboi din cand in cand, ca asa i-a zis lui urs sulla de la ue.
    ghita, pe loc repaus!
    inapoi, fuga mars!

  7. doar salbaticilor le place razboiul.
    toata europa, inclusiv ghita bomba asta, stiu ca rusia este puterea nucleara prima din lume.
    asa ca la ce va trebuie voua recrutari? ca sa ce?
    da-va plua de nebuni!
    s-a umflat tarata in voi?
    ca sa ne aparam, de cine?
    o racheta cu focoase nucleare, sarmat poate sterge de pe fata pământului o tara cat franta.
    si atunci voi ce vreti? va credeti buricul pământului?
    vedeți-vă de treaba, nebuni cu diploma!

    • Sa se ducă la război de la Iliescu pana în prezent toți hoții din parlament în frunte cu toții președintii aka Băsescu (sa trăim bine )ei trăiesc dar NATO are nevoie de scuturi umane rușine dacă ne vor obliga sa se ducă cei care ne au vândut tara ,unde este Vlad Țepeș ca I manca de vii pe toți în frunte cu Iliescu și restul de asa ziși șefi de stat ,pe timpul lui nea Nicu nu aveam nevoie de nimeni ,la lume sa urcat democrația prea mult la cap, seara buna tuturor, eu îmi apar pe mama și tata restul Dumnezeu cu mila am 35 de ani dar nu îmi trebuie sa mor asa tânăr, sănătate multa tuturor, jos mafia parlamentară

  8. Nu mai bine incorporam niște nepalezi sau srilankezi? Ieșim mai ieftin
    Pe de alta parte nu avem de ce sa ne temem. De aproape 2 ani de zile Rusia pierde, puțin are cancer, ukraina câștiga,

  9. ”Trebuie să discutăm de o politică de combatere a dezinformării.”
    Asa este. Barbat adevarat devii dupa ce mergi pe front. Acolo ai 10 vieti ca-n jocurile video . Nu are ce sa ti se intample.

  10. conducerea civila a statului roman este euforica si autista. atat cea oficiala cat si cea care nu se afla la vedere.
    conducerea militara a statului roman, atat cea oficiala cat si cea neoficiala se afla intr-o stare narcotica dupa ce a prizat si inca prizeaza drogul sua.
    ambele conduceri dau dovada de debilitate decizionala.
    in realitate, acum rusii au cam 600.000(sase sute de mii)! de militari răspândiți in toata ucraina.
    cand se vor trezi din visul american, europenii vor da nas in nas cu vreo 300.000 de rusi hotarati spre statele baltice, polonia si tarile nordice.
    iar ceilalti 300.000 de rusi bine inarmati in călătorie spre mediterana, prin romania, bulgaria si grecia.
    asta in afara de grosul armatei ruse care va urma.
    domnul general intelege, ce vorbeste?
    nato abia a strâns 90.000 de militari pentru exercitiul actual.
    generalul vlad parca a venit de la plaja de pe alta planeta si clar nu pricepe dimensiunea si natura unui eventual razboi live nato-rusia.
    nu mai bine isi vede fiecare de treaba lui?
    pana acum au incaput toti si a fost cooperare.
    acum nato nu mai incape pe planeta.
    de ce?
    oricat ar nega unii, rusia este ucraina si ucraina este rusia.
    iar rusia a spus clar in ce context va folosi armament nuclear.
    nu e treaba noastra galceava lor.
    noi poate ne mobilizam sa scoatem tara din gaura economica si sociala in care ne-au bagat politrucii vanduti intereselor straine.

  11. ati uitat de hiroshima?
    dar de nagasaki?
    vlad, tu cum ai ajuns general in fruntea armatei?
    cand te-au scolit agentii din sua, nu ti-au spus si de cele doua bombe nucleare si cat prapad a fost?
    tu ghiorghita, in toata cariera ta si in scoala militara, cata istorie si istorie militara ai invatat?
    orice putere nucleara cand este inghesuita rau prin razboi clasic si va ajunge la pierderi foarte mari, NU VA EZITA sa foloseasca armament nuclear.
    va mananca in cu r pe voi, astia de la armata moderna si contemporana?

  12. FĂRĂ O EDUCAȚIE NAȚIONALISTĂ DIN COPILĂRIE SE VOR DUCE ÎN SERVICIUL MILITAR VOLUNTAR NUMAI RETARDAȚII MINTAL CARE CO FUNDĂ REALITATEA CU FICȚIUNEA DIN JOCURILE DE PE CALCULATOR!!!
    CÂND VOR VEDEA CĂ TREBUIE SĂ DEPUNĂ EFORT FIZIC INTENS, VOR ABANDONA!

  13. Am fost la recrutare la alba pentru sgp mati picat
    Bun am depus actele la brad pentru ca mam căsătorit
    Mias dori sa fie introdus serviciu militar obligatoriu

    • prietene, dupa cum scrii demonstrezi ca esti cam analfabet.
      nu ti-a placut gramatica si iti arde de razboi?
      n-ai avut jucarii la varsta potrivita si te gandesti acum sa te joci de-a razboiul?
      merji ma si fa-te gospodar, te apuca de munca, de familie si adu plus valoare tarii tale.
      ori poate are nevasta vreun interes si de aia te vrea inrolat pe front…
      copile, stii cum miroase sangele de om aburind dupa ce calci pe-o mina antipersonal?
      dar cum este sa te tarasti ca un vierme toata viata dupa ce ai ramas invalid ca ai vrut tu sa lupti in nu stiu ce razboi…
      pacea este mai mare si ca dreptatea, rugati-va pentru pacea lumii si pentru pacea tarii si nu va mai dati cocosi.

  14. Ce frică vă este comentatorilor…. Sunteți căcați în chiloți ! Nu luptați mă că luptă NATO pentru voi . Se pune ai capră în locul vostru și al soțiilor voastre în fața muscalilor. Ce gloată de lași!!! Înaintașii noștri au luptat pentru siguranța familiilor lor mă bezmeticilor ! Aia a fost motivația ; știau ce se întâmplă când hoardele barbare intră în civili. Întrebați-vă bunicile ce le făcea armata rusă eliberatoare femeilor? Șleahtă de lași! Aveți impresia că de data asta vor veni cu pișcoturi la cafea, nu ? Vai de cei care au nevoie de apărare cu așa generație de izmenați efeminați !

  15. cine se crede acest nou sef al statului major al apararii?
    a inceput el deja sa dea ordine parlamentului?
    sa se inroleze el voluntar si sa mearga el sa crape in ucraina, ca vad ca nu mai poate el de rusi.
    34 de ani v-ati batut joc de inzestrarea armatei, militarii au demisionat de prea multa batjocura si saracie, dar si din cauza mentalitatilor blocate in al doilea razboi mondial.
    coruptia in achizitii din armata bate de departe toate recordurile.
    au achizitionat pe bani grei toate ciurucurile si tigaile si vechiturile aruncate de partenerul strategic pe la altii prin alte armate.
    halal partener strategic. are un miros al banului de muls de la altii…
    primii care au zis ca nu mai dau bani si nu mai sprijina ucraina sunt chiar americanii.
    asta dupa ce i-au impins la moarte si distrugere totala pe fraierii de ucrainieni.
    sua=tradatorul strategic.
    nu ne trebuie gheorghita nici un razboi, nici o recrutare, nici un tradator strategic.
    am fost vanduti cam de toti partenerii strategici de pana acum.
    asa ca mai lasa-ne-n durerea noastra cu recrutarile si cu mobilizarile inutile si cu panica voastra de doi lei, ca nu mergem nicaieri!
    cu o moarte toti suntem datori, dar murim unde vrem noi!
    bagati la cap si nu starniti rahatul in țară ca o sa va treziti pe un butoi de pulbere!

  16. Sa ia toții romii și pușcăriașii sa ia săi înroleze mănâncă mâncarea și banii degeaba și fac plozii 10 odata. La Arme cu drogalai ,Romii și copii parlamentarilor

  17. ” Cu o moarte toți suntem datori „, acum rămâne de văzut cum, ca niște lasi lasandune familiile si cunoscuți drept sclavi pentru „rusi” sau cu arma în mână încercând să apărăm viețile lor. Fiindca politruci, speciali, jegurile de la butoane vor face ce stiu mai bine, adică sa ne vândă exact asa cum o fac si acum pe post de „prostituate” se ex.

  18. Ma duc voluntar, am trecut de vârstă inrolarii dar vreau sa ii apar pe conducătorii noștrii aia 400 câți or fi, ii iubesc de moarte 😉⚔️

  19. am mai plecat noi la razboi cu un partener strategic si ne-am intors de la razboi aliati cu celalalt partener strategic.
    dupa care partenerii strategici s-au inteles intre ei si ne-au jefuit cu mare drag multi ani.
    acum inrolare? pentru ce?
    trebuie aparata avutia multinationalelor, corporatiilor si furaciunile politrucilor?
    multumim, de data asta nu!
    cat din ROMANIA ne mai apartine? in conditiile in care suveranitatea tarii a fost cedata la bruxelles, iar acum noi cersim firmituri prin pnrr si alte inginerii financiare.
    in aceste momente, cea mai mare realizare este sa ne ferim de razboi.
    ma mira faptul ca militarii care invata despre razboi la modul amanuntit si fac antrenamente in conditii mortale, tocmai ei nu inteleg ce inseamna razboi.
    vezi cazul lui vlad gh.,militar ajuns intr-o functie prea mare pt. el.
    noi intai trebuie sa iesim de sub ghiara de la bruxelles si din iobagia multinationalelor si corporatiilor si dupa ce vedem ce e al nostru, putem sa ne gandim cum facem.
    iar de familii si ce avem, ne putem ingriji si singuri, razboiul de gherila este la indemana oricui.
    dar sa murim de fraieri pentru interesele mafiote ale sua, nato si ceilalti ukronazi…
    NU!

  20. Guvernul să iasă la război și așa țara noastră este vândută ce mai vrea ruși de la noi ,sa ceară unde nea vândut oamenii bunii.

  21. D-lui gl. Gheorghiță îi place să se audă vorbind, mai ales acum, la scurt timp după numirea în fruntea S.M.Ap. Problema este că în România, ca și în majoritatea țărilor europene deciziile majore le iau politicienii, nu militarii. SUA este singura țară unde se întâmplă ca militarii și șefii serviciilor să impună politica externă, prin presiunile și scenariile apocaliptice pe care le prezintă politicienilor. Rusia nu are nimic de câștigat în urma unui conflict cu țările europene care fac parte din NATO.

  22. Cinstit vorbind nu poti lupta gratis, ca daca scapi viu ,la intoarcere, nu mai gasesti nici serviciu, nici casa, nici nevasta,si vei gasi un mare impozit de platit.

  23. si de rusi si de americani este bine sa ne ferim. istoria ne_a aratat exact si de ce.
    spunem ca ei si facem ca noi si daca vor ajunge sa se bata golanii pe fata, noi n_am vazut si n_am auzit nimic si nici de partea unuia dintre ei nu ne bagam.
    cu tehnologiile militare dar si meteorologice si tectonice de care dispun nebunii zilelor noastre pot face muulta, multa distrugere.
    asta ne lipseste noua?
    cu cat vom face pe prostii si nepriceputii mai intens, cu cat vom arata ca suntem needucabili si incapabili de disciplinarea din partea lor, cu atat vom scapa mai usor… si de unii si de ceilalti.
    vitejia lasati_o pentru dupa razboi.
    important este sa rămânem vii si nevatamati si sa nu cadem in capcana vreunui razboi de partea cuiva.
    interesul national real, si supravietuirea ca neam. asta este obiectivul nostru.
    deschide ochii, generale vlad si voi ceilalti, de asemenea.

  24. Trimiteți tineri la război, ca să vină acasă în ladă din lemn, asta după ce conducerea fanariotă îşi trădează aliatul, doar ca să-şi poată păstra averea furată intactă, + să mai rămănă cu ceva şi de pe urma achizițiilor de „praştii”.

  25. Unde anume in articol anunta domnul sef al statului major ca stagiul militar se reintroduce? Sau nu faceti deosebire intre o dorinta si un fapt? Serios, cand o sa terminati cu titlurile astea pompoase si alarmiste, doar ca sa va faceti voi rating-urile?? Nu mai exista jurnalisti onesti in aceasta tara???

    • Teodorescule, tu nu intelegi ce înseamnă programare predictiva si conditionare sociala. Pune mana pe carte!
      Vezi si strategia „pas cu pas” aplicată intens si pe acest subiect.
      In armata este o vorba: daca nu deschizi ochii, belesti plua!
      Ucrainienii n-au deschis ochii…, iar sistemul decizional ACTUAL al nato condus de sua si ue este complet orb.
      Iar cand orb pe orb conduce, amândoi cad in groapă.
      Se aude si la serviciile secrete românești?
      Cui ati permis sa ne conduca?
      Si cui foloseste?

  26. in urma unei lovituri nucleare clasice sau cu bomba cu neutroni… ce folos au avut recrutarile si mobilizarile mult trambitate?
    ca sa adune mai multi oameni la un loc si sa poată muri mai multi odata?
    cand rusii vor pedepsi mandria demonica a tarilor nordice si de asemenea vor răsplăti tradarea turciei prin incalcarea tratatului de la montreux din 1936,… RUSIA NU VA MAI FOLOSI ARMAMENT CONVENTIONAL CI ULTIMILE TEHNOLOGII CARE VOR PRAJI inconștienții nato la propriu.
    suntem dupa 2024, nu dupa 1918!
    voi chiar nu vedeți ca ceea ce fac in ucraina este încălzirea?
    si sunt incredibil de răbdători.
    acum, Dumnezeu ne-a întins o mână de ajutor. POPOR ROMÂN TREZEȘTE-TE!
    BĂRBAȚI DE STAT, CIVILI SI MILITARI CARE ATI STAT IN UMBRA, MOBILIZAȚI-VA SI PĂSTRAȚI ROMÂNIA PE LINIA DE PLUTIRE LA MAL, CA CINE VA INTRA IN APE TULBURI… NU VA MAI IESI NEAM DE ACOLO.
    in plus, spuneti-le oamenilor adevarul dar fără sa-i panicati. BISERICA ORTODOXA ARE MULTA PUTERE IN ROMÂNIA, PRIN EPISCOPI SI PREOTI PREGĂTIȚI POPORUL si nu va lăsați atrasi in focul ce sta pregatit.
    POPORUL ROMÂN VA SUPRAVIETUI PRIN ÎNȚELEPCIUNE SI NON COMBAT DE ACEASTĂ DATA, PRIN CUMINȚENIE SI RUGACIUNE.
    alta cale ce duce la victorie, de aceasta data, nu exista.

  27. iar cand va uitați la george simion, sa va aduceti aminte de ascensiunea lui zelenski in ucraina.
    george simion a fost creat in politica pentru a face in romania ceea ce a facut zelenski in ucraina.
    cam asta este misiunea lui simion, acest zelenski de dambovita.

  28. Sa mă pis pe ia de viață și dacă mor dar nu mor singur. Pe cine prind in raza mea mierlesc tot. Doar aștept armă.

  29. Păi tara e vândută toată să-i ia pe cei de la guvern care fura mereu şi care se plimbă pe bani romanilor mai ales iohaus iei să vină voluntari că țara iei au terminato

  30. Daca ne dau ăștia arme
    Direct in parlament intru prima dată
    😈😈😈💪💪💪

  31. Să ne apărăm țara? Care țară? Românii mai au țară?Românii mai au drepturi sau doar obligații?Dacă începe ww 3 cu siguranță o să știu pe cine să omor,hoții și trădători de țară…Dacă faci armată ești mai bărbat,?Un fel de Rambo partea 1 2 3 4 5 6 sau toate părțile… dacă faci armata și coși nasturi …bă…dacă începe un război sper,sper să ne omorâm hoții și trădătorii de țară…Dumnezeii voștrii încă azi și mâine….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger