AcasăNewsSRS il ridica-n slavi pe Basescu

SRS il ridica-n slavi pe Basescu

Sorin Rosca Stanescu l-a declarat pe Basescu ”politicianul anului”

Sorin Rosca Stanescu prooroceste ca, in 2014, USL isi da obstescul sfarsit, in timp ce pe Traian Basescu il paste o revenire politica in forta.

Sorin Rosca Stanescu l-a declarat pe Basescu ”politicianul anului”

Adversar declarat al lui Traian Basescu, SRS se inclina in fata politicianului care, dupa aprigi contestari si doua suspendari din functie, este acum intr-o ”ascensiune de proportii”: ”Oricat pare de straniu, mai ales cand aceasta afirmatie este facuta de cel care semneaza aceste randuri, omul anului 2013 a fost Traian Basescu. Presupun ca orice top facut in mod responsabil va oferi acelasi rezultat. De ce se intampla astfel? Cum de este posibil ca un personaj aflat la capatul carierei prezidentiale sa reuseasca performanta de a fi cel mai important politician timp de douasprezece luni? Si asta dupa ce, caz probabil unic in istorie, a fost de doua ori suspendat din importanta functie pe care o detine”.

Traian Basescu a pus la cale un ultim referendum, letal pentru parlamentari

Mai mult, Stanescu pune sub semnul intrebarii disparitia lui Traian Basescu din primplanul scenei politice, odata cu plecarea de la Cotroceni: ”In mod normal, aflat la capatul carierei sale politice, Traian Basescu ar trebui sa descreasca. Dar este el cu adevarat la sfarsitul carierei politice?”. In ceea ce-l priveste, Sorin Rosca Stanescu sustine sus si tare ca actualul sef al statului vizeaza de fapt mutarea sa in celalalt palat, Victoriei: ”In curand vom asista la sfarsitul USL. Un moment care ar putea marca o noua ascensiune politica a lui Traian Basescu. O reinventare a sa. Probabil in calitate de lider al opozitiei. Desi stacheta e pusa undeva mai sus, Traian Basescu visand la sefia Executivului”.

author avatar
Simona Badulescu
581 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger