AcasăNewsSRI suspectează că autorii atacurilor cibernetice asupra spitalelor sunt chinezi

SRI suspectează că autorii atacurilor cibernetice asupra spitalelor sunt chinezi

Specialiștii Centrului Național Cyberint din cadrul SRI au suspiciunea că autorii atacurilor cibernetice asupra spitalelor din România sunt din China.

 

 

“Au fost luate în calcul luând orele la care hackerii chinezi au fost activi și indiciile lăsate în mesajele de răscumpărare”, a precizat Ovidiu Marincea, purtătorul de cuvânt al SRI.

Patru spitale au fost afectate de atacul cibernetic: București, Huși, Dorohoi și Alba, au precizat, joi, reprezentanții SRI. De asemenea, tot joi, Pintea anunța că cinci spitale din Capitală au fost afectate.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
191 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai, ai naibii hakeri, cum au atacat ei, desi prevestise Ponta ca se va intampla asta pentru ca – Dragnia, capcaunul, a taiat fondurile intelighentilor, ca sa poata fi hakerita Romania de rusi! Se pare ca rusii sunt ocupati cu Iranul, asa ca i-au delegat pe chinezi si cum sereistii n-au nicio implicare in achizitiile de softuri ale institutiilor publice, nici in mentenanta lor, nici macar in supraveghere, spitalele n-au fost dotate cu antivirus si noroc cu ei intelighentii ca au venit si-au instalat cel mai simplu antivirus, ca nu era ceva complicat, chinezii nu sunt la nivelul rusilor, ei lucreaza asa cu virusi d-astia mai chinezesti, facuti pe vapor…Doamne, ce prosti suntem, dar cat de mai prosti ne cred unii! Pariu ca Pintea (pesedista #ist-userista) va face protocol cu SRI sa mentenitzeze bazele de date ale ministerului?! Ca exact asta n-aveau securistii, date despre cetatenii cu hemorizi ori alte vulnerabilitati joase, ce-i fac material politic numai bun de prelucrat

  2. Cat de morbid sa fii sa ataci un spital? Asta nici in primu razboi nu se facea cand trecea sanitarii tacea armele. Nu au nicio arta in lupta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger