AcasăNewsSRI daruieste masa Politiei cu trei clanuri interlope

SRI daruieste masa Politiei cu trei clanuri interlope

Interlopii trebuie sa-si dea obolul operatiunii de spalare a imaginii Politiei Romane

Proaspat revenit in functia de inspector sef al IGPR, chestorul Petre Toba vrea sa faca o adevarata demonstratie de forta, prin destructurarea cat mai rapida a catorva temute clanuri interlope.

Interlopii trebuie sa-si dea obolul operatiunii de spalare a imaginii Politiei Romane

Ar impusca astfel doi iepuri dintr-o lovitura. Pe de o parte, si-ar asigura sprijinul premierului Victor Ponta, care i-a cerut expres o astfel de lovitura de imagine. Si, in acelasi timp, le-ar arata nenumaratelor „bisericute” din Ministerul de Interne ca Politia Romana are din nou o mana de fier la conducere.

Dosare gata lucrate

Adjunctul SRI, Florian Coldea (foto) si Petre Toba, seful Politiei demonstreaza ca prietenii la nevoie se cunosc

Clanuri de destructurat sunt cu duiumul, numai ca seful Politiei are totusi  probleme in punerea in practica a planului sau. Si asta pentru ca subordonatii pe linie de combatere a criminalitatii organizate sunt ocupati mai mult cu luptele fratricide pentru posturi de conducere decat cu strangerea de probe solide pentru retinerea liderilor interlopi.

Petre Toba

Cum insa SRI a preluat din mers, de ceva timp, problema clanurilor mafiote, ofiterii de informatii pot scoate la orice ora din sertare niscai dosare instrumentate ca la carte. Continand inclusiv filmari si interceptari savuroase, care sa faca deliciul presei. Iar cum prietenia dintre adjunctul SRI, Florian Coldea, si Petre Toba este una de notorietate pentru cunoscatorii sistemului, deja se vorbeste ca principalul serviciu secret al tarii ii va oferi pe tava sefului Politiei trei importante clanuri, iar „gaborii” nu vor mai avea altceva de facut decat sa le salte.

author avatar
Toni Matei
1.270 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand inlocuiesti inlocuirea cu vesnicii inlocuiti si inlocuitori, se face un mare FAS de imagine. Tot timpul fac da niciodata nu se vede. E pacat de politisti de jos de cei din strada, ei se confrunta cu adevarata mafie. Din cauza celor de sus ei sunt mistocariti, batjocoriti si flituiti. Pestele de la cap se impute.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger