AcasăNewsSRI arunca bomba: "Am sesizat procurorii inca din 2008 despre cazul Boldea!"

SRI arunca bomba: „Am sesizat procurorii inca din 2008 despre cazul Boldea!”

Mihail Boldea a reusit sa dispara inainte sa-i bata politistii la usa

SRI a sesizat inca din anul 2008 organele in drept despre cazul Boldea, a declarat, joi, seful Biroului de presa al SRI, Sorin Sava.

Mihail Boldea a reusit sa dispara inainte sa-i bata politistii la usa

Sava a precizat ca SRI si DIICOT au avut o relatie corecta, de cooperare. „Conform celor afirmate si de domnul Codrut Olaru, seful DIICOT, reiterez ca SRI si DIICOT au avut o relatie corecta, de cooperare”, a spus Sava.

Acesta a precizat ca inca din 2008 SRI a sesizat organele in drept despre cazul Boldea. „Reamintesc ca inca din anul 2008 SRI a sesizat organele in drept despre acest caz”, a spus Sava. Acesta a mentionat ca SRI a actionat potrivit legii si a intreprins strict masurile solicitate de procurori. „Ulterior, la solicitarea procurorilor, SRI a actionat in conformitate cu legea si protocoalele de cooperare existente cu institutiile abilitate in acest caz. In acest context, SRI a intreprins strict masurile solicitate de procurori, conform protocoalelor de cooperare deja mentionate”, a spus Sava fara a face vreo precizare referitoare la durata indelungata de la momentul sesizarilor facute de Serviciu si pana cand procurorii au trecut la anchetarea lui Boldea.

Deputatul Mihail Boldea a parasit Romania sambata, pe frontiera terestra, el urmand sa fie dat in urmarire generala si internationala, a anuntat, miercuri seara, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

author avatar
Ciprian Purice
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger