AcasăNewsSpusele premierului, desfiintate de un pesedist: "e bine ca v-ati dat jos...

Spusele premierului, desfiintate de un pesedist: „e bine ca v-ati dat jos voalul… E foarte bine!”

Pornind de la o afirmatie facuta de seful Guvernului, seara trecuta, din seria celor care anuntau o apropiata „miniremaniere”, deputatul PSD Liviu Plesoianu a pornit o adevarata tirada la adresa colegului sau de partid, aflat in postura de premier.

„Mihai Tudose, premier PSD: „Sunt trei ministri cu probleme PENALE care creeaza probleme si la nivel de perceptie publica, si la nivel de Comisie Europeana”. …Imi e atat de #SCARBA incat cu greu ma pot aduna pentru a comenta! Si totusi, voi incerca”, si-a pornit pesedistul analiza facuta pe Facebook.

Plesoianu n-a pierdut din vedere faptul ca, pana ce premierul social-democrat sa faca referire la „probleme penale” ale unora dintre membrii Cabinetului sau, chestiunea a fost invocata si de catre seful statului. Doar ca lui Tudose ii atrage atentia asupra unor aspecte care, din cate subliniaza parlamentarul PSD, nu l-ar mai fi adus pe cel dintai in postura de prim-ministru. „Pai, conform „gandirii” domnului premier, Olguta Vasilescu nu trebuia sa mai candideze la Primaria Craiovei si PSD nu ar trebui sa mai colaboreze nicio secunda cu ALDE, pentru ca e condus de un „PENAL”! NU? Bine a facut Iohannis ca nu i-a chemat la receptia din 1 Decembrie pe „PENALI”! NU? Ei, uite ca poporul roman a VOTAT COVARSITOR cu „PENALII”, stimabile! Tocmai pentru ca n-a tinut cont de #PROPAGANDA STALINISTA a TRINOMULUI KKK! Si tocmai pentru ca n-a tinut cont poporul roman majoritar de mizeria asta cu „PENALII”, ai ajuns matale Premierul Romaniei! Daca se ducea poporul roman majoritar dupa fenta cu „PENALII”, nu mai ajungeai dumneata premier „ever” – vorba Partenerului Strategic!  Cat despre treaba cu Comisia Europeana – PE BUNE!?!? Ne dam cocosi in ce priveste FMI-ul, ca sa castigam puncte la popor, dar ne cad izmenele cand ne trage Comisia Europeana de snur vorbindu-ne despre… „PENALI”? De toata #JENA sunt aceste afirmatii, domnu’ TUDOSE!”, noteaza, printre altele, soial-democratul deranjat vizibil de afirmatiile premierului.

Totodata, Plesoianu subliniaza alte cateva aspecte, printre care necesitatea respectarii prezumtiei de nevinovatie: „NU ii iau apararea lui Liviu Dragnea in acest conflict!” si „Pentru stiinta dvs., stimate domn TUDOSE, „PENALII” nu inseamna ABSOLUT NIMIC! E doar un CLISEU PROPAGANDISTIC ieftin, un loc comun #SECURISTOID si #STALINIST! Prezumtia de nevinovatie exclude notiunea de „PENALI”! Dar e bine ca v-ati dat jos voalul… E foarte bine!”

sursa foto: Facebook/Liviu Plesoianu

208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger