AcasăNewsSpui festival de muzică electronică, spui DROGURI! Ciuperci halucinogene, canabis şi capsule...

Spui festival de muzică electronică, spui DROGURI! Ciuperci halucinogene, canabis şi capsule de MDMA la Azuga

mascati politia

Din păcate, în privinţa festivalurilor de muzică electronică s-a împământenit o idee: e plin de droguri. S-a întâmplat şi la Holiday Mood Delirium din Azuga.

Droguri de mare risc şi de risc au fost găsite la tinerii care au participat în weekend la acest eveniment.

Ce droguri au capturat „mascaţii”?

Captura nu a fost deloc de neglijat, fiind găsite şi ridicate în total circa 10 grame cannabis, 10 grame ciuperci halucinogene, 1 joint, 2 grame amfetamină, 1 gram MDMA Cristal, 3 capsule MDMA, 3 grame ketamină, 2 grame cocaină.

Poliţiştii prahoveni au acţionat la acest sfârşit de săptămână, pentru a asigura ordinea şi liniştea publică, cu ocazia evenimentelor Holiday Mood Delirium şi Mountain Vibe, care s-au desfăşurat în staţiunea Azuga şi în comuna Teişani.

Şapte traficanţi duşi la audieri

Au fost constatate 24 de infracţiuni, din care 7 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 9 pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive şi 8 pentru alte abateri la regimul rutier.

Substanţe interzise au fost găsite şi la tinerii care au participat la un festival din Teişani. Iar controale ample au fost şi printre şoferi, cu amenzi de peste 250.000 de lei.

Polițiștii aflați în trafic au depistat nouă șoferi sub influența drogurilor, în situația în care au fost făcute 50 de testări.

author avatar
Andrei Ștefan
460 afisari

3 COMENTARII

  1. Mai tare -au rupt pe soferi cu amenzile:250.000 lei!! decit cele citeva gr,de droguri care in UE ar fi fost considerate pt. consum propriu..

  2. @ Dacă la circulație , când ies să facă verificări sistemul „le oferă” mai multe accidente, , deci dacă se poate constata înmulțirea accidentelor de circulaței oarecum prporțional cu verificările pe care le fac la legalitatea circulației, ?

  3. @ Ăștia de la antidrog au găsit și vreun producător de ceea ce caută și confiscă ei, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger