AcasăNews"Sprijin total". Concluzia sedintei conducerii PSD: Shhaideh si Plumb sa nu demisioneze

„Sprijin total”. Concluzia sedintei conducerii PSD: Shhaideh si Plumb sa nu demisioneze

Dupa experienta Grindeanu, liderul PSD este hotarat sa tina bine in maini haturile Guvernului Tudose

Dupa aproape doua ore de sedinta conducerii social-democrate, liderul de grup PSD de la Camera Deputatilor a fost primul care a anuntat concluziile intrevederii Biroului Politic National al formatiunii, desfasurat pe fondul deciziilor DNA-ului vizandu-le pe vicepremieurl Shhaideh si pe Rovana Plumb, ministrul delegat al Fondurilor Europene.

„Pe scurt: le-am ascultat pe cele doua colege, punctul lor de vedere, concluzia a fost una foarte clara – aceea ca au respectat intocmai prevederile legilor in vigoare si ca se considera nevinovate”, a anuntat Ioan Muntean, la plecarea de la sediul PSD.

Dupa cum era de asteptat, au fost si alte puncte de vedere exprimate in cadrul sedintei mai-marilor social-democrati, iar „decizia finala a fost de sprijin total si le-am solicitat sa nu demisioneze din functie, in acest sens ele vor fi aparate de catre toti membrii de partid”, a conchis Muntean.

Va amintim ca DNA-ul a anuntat ca Sevil Shhaideh este urmarita penal pentur abuz in serviciul in dosarul „Belina”, in timp ce in cazul Rovanei Plumb s-a cerut aviz dinspre Parlament, pentru UP, in aceeasi cauza.

author avatar
Cristina Stefan
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger