AcasăNewsSPP se lauda pe banii nostri

SPP se lauda pe banii nostri

Serviciul de Paza si Protectie se lauda cu achiztiile facute pe banii prin care orice cetatean isi plateste taxele. Printr-o decizie de a iesi in fata si a ascunde sub pres lucrurile care miros urat in acest serviciu, SPP a devoalat faptul ca a achizitionat un sistem de recunoastere faciala.

Zilele trecute, reprezentanti ai Departamentului de Siguranta si Securitate al Consiliului UE s-au aflat intr-o vizita oficiala in Romania pentru a verifica stadiul pregatirilor pe componenta de securitate, in vederea preluarii de catre tara noastra a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, prilej cu care le-a fost prezentat modul in care SPP este pregatit. Oficialii europeni au fost informati in legatura cu pregatirile intreprinse si au primit asigurari ca toate „posibilele amenintari” din prezent sunt sub controlul ofiterilor.  Pe banii nostrii, oficialii europeni au aflat si despre faptul ca expertii in securitate tehnica din cadrul SPP vor folosi sistemul de recunoastere faciala in cadrul summit-ului care va avea loc in mai 2019 la Sibiu. Pentru ca au inca un buget imens si isi permit sa faca astfel de achizitii.  Iar preluarii Presedintiei Consiliului UE de catre Romania e un prilej tocmai bun ca SPP, care spune ca trebuie sa asigure securitatea evenimentelor gazduite si sa furnizeze, in mod constant, analize privind nivelul de amenintare si sa intreprinda verificari de securitate pentru toti participantii, straini sau de nationalitate romana, prezenti la evenimente, sa dea banii pe prostii.

author avatar
Ramona Feraru
700 afisari

1 COMENTARIU

  1. SPP-UL, CURTEA CONSTITUTIONALA, CURTEA DE CONTURI, OFICIUL PENTRU SPALAREA (ascunderea) BANILOR, AVOCATUL POPORULUI, A.S.F. alte agentii si utoritati si APARATE CENTRALE ALE ADMINISTRATIEI DE STAT platite din bani publici sunt rezultatul DEZVOLTARII la maxim in ROMANIA A SINECURISMULI SI SECURISMULUI .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger