AcasăNewsSPOVEDANIA lui Victor Ponta! Liderul Pro România, dezvăluirea pe care nu a...

SPOVEDANIA lui Victor Ponta! Liderul Pro România, dezvăluirea pe care nu a făcut-o niciodată despre Colectiv – VIDEO

În ziua în care se împlinesc cinci ani de la drama care a impresionat o țară întreagă și a depășit granițele României, fostul premier Ponta face dezvăluiri.

Actualul lider al Pro România povestește că se afla dincolo de Ocean când s-a produs tragedia, cum a receptat mesajele primite despre cele întâmplate, dar și cum vede lucrurile la momentul de față, știut fiind faptul că tragedia de la Colectiv a generat schimbarea Guvernului pe care îl conducea Ponta la momentul 30 octombrie 2015.

”Sunt, iată, 5 ani de la acea noapte cumplită. (…) Eu așa o să o țin minte, cea mai urâtă noapte, cea mai lungă noapte din viața mea. Cred că am făcut bine că am demisionat atunci. (…) Dar eu am crezut atunci că prin demisia mea se schimbă lucrurile. De fapt, prin demisia mea și a Guvernului s-a oprit schimbarea”, susține Ponta în video-ul postat pe Facebook, alături de următorul scurt mesaj scris: ”5 ani ! Vieți pierdute – dincolo de politică și interesele meschine ale politicienilor , ce s-a schimbat?”.

Tot în cursul acestei zile, atât președintele Iohannis, cât și premierul Orban au mers pentru a depune flori în memoria victimelor incendiului de la Colectiv, în fața clădirii care a adăpostit clubul aflat în sectorul 4 al Capitalei. DETALII AICI.

695 afisari

8 COMENTARII

  1. A fost o greseala majora, mai ales maniera in care a facut-o. Ce a urmat si unde ne aflam acum ?! In plina dictatura, pentru cei care au ochi sa vada si urechi sa auda. Dreapta, stanga, povesti pentru naivi.

  2. Sunt terorizat de navetistii dictatori de Rabnita care ma inghesuie prin toti boschetii din spatele garii Tiraspol .

  3. Navetist dictator pe banii statului este comandantul tau suprem,bai sluga securista.Esti dupa cum se vede,cum e turcul si pistolul,avocatul diavolului.Cu toate ca ar trebui sa-i fie rusine cu cu un toparlan cu vocabular de tiganca ce duhneste a nespalata de anul trecut.La fel ca tine. Dar orice sluga credincioasa este de acceptat.Fara haita de slugi si turma de prosti,nu se mai cocota.

  4. Navetist dictator pe banii statului este comandantul tau suprem,bai sluga securista.Esti dupa cum se vede,cum e turcul si pistolul,avocatul diavolului.Cu toate ca ar trebui sa-i fie rusine c cu un toparlan cu vocabular de tiganca ce duhneste a nespalata de anul trecut.La fel ca tine. Dar orice sluga credincioasa este de acceptat.Fara haita de slugi si turma de prosti,nu se mai cocota.

  5. Navetist dictator pe banii statului este comandantul tau suprem,bai sluga securista.Esti dupa cum se vede,cum e turcul si pistolul,avocatul diavolului.Cu toate ca ar trebui sa-i fie rusine c cu un toparlan cu vocabular de tiganca ce duhneste a nespalata de anul trecut.La fel ca tine. Dar orice sluga credincioasa este de acceptat.Fara haita de slugi si turma de prosti,nu se mai cocota.

  6. Spagar ce esti. ofiter cum spunea Petrov, iti pare tie rau ? pai tu ai sentimente doar pentru bani

  7. AK-24 , azi , 30 octombrie 2020 , articol de OVIDIU ALBU : ” CIOLACU , DOSAR PENAL LA DNA PRIVIND MODUL IN CARE A OBTINUT TITLUL DE ” LUPTATOR CU ROL DETERMINANT IN RVOLUTIA ROMANA ”. La Buzau nu a fost tras nici un glont , Secretarul de Stat Adrian Sanda a trecut si Buzaul pe lista , fapt pentru care , in 2016 , A FOST ARESTAT SI TRIMIS IN JUDECATA PENTRU ABUZ IN SERVICIU . Cititi articolul lui Ovidiu Albu si va cruciti !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger