AcasăNewsSPOVEDANIA lui Victor Ponta! Liderul Pro România, dezvăluirea pe care nu a...

SPOVEDANIA lui Victor Ponta! Liderul Pro România, dezvăluirea pe care nu a făcut-o niciodată despre Colectiv – VIDEO

În ziua în care se împlinesc cinci ani de la drama care a impresionat o țară întreagă și a depășit granițele României, fostul premier Ponta face dezvăluiri.

Actualul lider al Pro România povestește că se afla dincolo de Ocean când s-a produs tragedia, cum a receptat mesajele primite despre cele întâmplate, dar și cum vede lucrurile la momentul de față, știut fiind faptul că tragedia de la Colectiv a generat schimbarea Guvernului pe care îl conducea Ponta la momentul 30 octombrie 2015.

”Sunt, iată, 5 ani de la acea noapte cumplită. (…) Eu așa o să o țin minte, cea mai urâtă noapte, cea mai lungă noapte din viața mea. Cred că am făcut bine că am demisionat atunci. (…) Dar eu am crezut atunci că prin demisia mea se schimbă lucrurile. De fapt, prin demisia mea și a Guvernului s-a oprit schimbarea”, susține Ponta în video-ul postat pe Facebook, alături de următorul scurt mesaj scris: ”5 ani ! Vieți pierdute – dincolo de politică și interesele meschine ale politicienilor , ce s-a schimbat?”.

Tot în cursul acestei zile, atât președintele Iohannis, cât și premierul Orban au mers pentru a depune flori în memoria victimelor incendiului de la Colectiv, în fața clădirii care a adăpostit clubul aflat în sectorul 4 al Capitalei. DETALII AICI.