AcasăNewsSportiv roman de top, condamnat la inchisoare pentru trafic de etnobotanice

Sportiv roman de top, condamnat la inchisoare pentru trafic de etnobotanice

Razvan Tudosie, multiplul campion national de natatie, a fost condamnat, vineri, la cinci luni de inchisoare cu suspendare.

Conform romaniatv.net, Tudosie facea parte dintr-o retea ce se ocupa cu comercializarea substantelor cu efect psihoactiv. Tudosie si alti doi prieteni au fost acuzati ca alimentau zeci de consumatori de substante interzise cu cannabis si etnobotanice procurate din strainatate.

Saltat de procurorii DIICOT in septembrie anul trecut, Tudosie a stat aproape doua luni in arest preventiv, inainte ca Tribunalul Arges sa-l condamne, initial, la un an si patru luni de inchisoare cu suspendare.

Decizia a fost atacata cu recurs atat de Tudosie, cat si de procurorii DIICOT, iar Curtea de Apel Arges a dat, vineri, decizia definitiva, condamnandu-l pe sportiv la cinci luni de inchisoare cu suspendare.

Tudosie a fost multiplu campion national de natatie pe proba de 50 de metri bras si a castigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de tineret din 2010, din Singapore.

Tudosie era considerat o mare speranta a natatie chiar la nivel continental dar, in ultimii ani, antrenorii sai au remarcat o schimbare in comportament. Desi provine dintr-o familie bogata, sportivul si-a manifestat in repetate randuri nemultumirea fata de banii obtinuti de la clubul sportiv de care apartinea. In cele din urma, Tudosie a ales calea substantelor interzise si a ajuns dupa gratii.

sursa foto: inotamromania.tripod.com

author avatar
Cristi Ionita
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger