AcasăNewsSport si dieta pe smartphone

Sport si dieta pe smartphone

Aplicatiile va monitorizeaza caloriile arse, exercitiile de fitness si va ajuta sa slabiti prin hipnoza

Vara este anotimpul propice pentru imbunatatirea conditiei fizice si pierderea din greutatea in exces. Posesorii de smartphone-uri au la dispozitie numeroase aplicatii gratuite pentru diete si exercitii fizice.

Aplicatiile va monitorizeaza caloriile arse, exercitiile de fitness si va ajuta sa slabiti prin hipnoza

Expertii The PhoneGeeks propun o serie de aplicatii mobile pentru sport si dieta, accesibile tuturor utilizatorilor de smartphone-uri care vor sa faca miscare si sa aiba o alimentatie sanatoasa.

Pentru alergatori si biciclisti

Aplicatiile mobile pentru sport sunt disponibile in magazinele virtuale Google Play, AppStore, Windows Phone sau BlackBerry World. Runtastic si RunKeeper, de exemplu, indica timpul parcurs, distanta, traseul, ritmul cardiac si consumul de calorii pe toata durata antrenamentului. O alta aplicatie utila alergatorilor este MapMyRun, prin care, pe langa monitorizarea antrenamentului, utilizatorul are acces la o multime de rute si trasee pentru alergat, postate de alti utilizatori ai aplicatiei, precum si la o sectiune de concurs cu premii. Pentru biciclisti exista aplicatii cu functii similare, precum MapMyRide sau Strava Cycling.

Mobilul – antrenor de fitness

O alta categorie foarte populara printre utilizatorii de smartphone-uri este cea de aplicatii mobile pentru fitness. Printre cele mai utilizate programe se numarar Daily Workout, Workout Scheduler, Fitness Buddy 300+ sau JEFIT, fiecare incluzand diferite tipuri de exercitii pentru toniferea corpului, precum si exemple video pentru practicarea corecta a exercitiilor. Alte aplicatii similare sunt si My Gym Personal Trainer sau Workout Trainer, care interactioneaza si motiveaza utilizatorii cu diferite mesaje vocale. Numeroase aplicatii sunt gratuite, dar exista si versiuni contra cost, de la un euro pana la sase euro pentru fiecare descarcare.

Slabiti prin relaxare si hipnoza

ThePhoneGeeks recomanda o serie de aplicatii pentru dieta si nutritie, cele mai accesate pana in prezent fiind MyDiet Coach, Calorie Counter, Diet Assistant sau The Blood Type Diet. Aplicatiile monitorizeaza majoritatea substantelor nutritive importante din organism: caloriile, grasimile, proteinele, carbohidratii, zaharul sau colesterolul. Aplicatiile calculeaza continutul nutritiv in functie de produsele inregistrate de utilizator. In plus, exista si aplicatii inedite, contra cost, care propun noi metode pentru o alimentatie si un stil de viata mai sanatos, cum ar fi Lose Weight, Lose Weight Now sau Weight Loss Hypnosis. Lose Weight, de exemplu, este un program audio contra cost, care ajuta utilizatorul – prin intermediul relaxarii – sa renunte la obiceiurile proaste legate de alimentatie, precum mancatul in graba sau in execes.  Acest program isi propune sa rezolve prin hipnoza problemele legate de alimentatie.

author avatar
Arpad Dobre
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger