AcasăNewsSpitalul Județean Neamț nu mai are în frunte un patron de pompe...

Spitalul Județean Neamț nu mai are în frunte un patron de pompe funebre, ci un medic militar

La doar câteva zile de când se declara „absolut șocat cum într-o situație de criză pandemică, PNL Neamț a numit un patron al unei firme de pompe funebre, manager la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț”, președintele Consiliului Județean Neamț a anunțat că l-a demis de la șefia SJU pe cel dintâi.

Concret, social-democratul Ionel Arsene a dispus revocarea din funcție a lui Marius Ghineț și instalarea ca manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț a doctorului militar Silviu Dan Verzea. Medicul chirurg va avea un mandat interimar de cel mult șase luni în fruntea Spitalului.

În mesajul postat joi dimineață pe o rețea de socializare, căruia i-a atașat și documente ce țin de deciziile luate în privința SJU Piatra Neamț, Arsene precizează că medicul Verzea urmează să facă nominalizări pentru funcțiile de director îngrijiri, director medical și director financiar.

sursa foto: sjuneamt.ro

355 afisari

3 COMENTARII

  1. sa puna la toate inst doar de astia ca asa a ajuns tara un enorm cimitir cu actuali si viitori de ingropat ,in datorii ,in foame si la final moartea!!!

  2. Cu chelnerul economist ce faceti? Dar cu lautarul? Pai daca acestia sunt valorile PNL atunci aduceti si un manelist sa manance si gura lui o paine dulce!Iar cand ii reorganizati si disponibilizati pe bugetarii PSDului, aduceti si niscai florarese, tinerei si tinerele din PNL Tineret, ca se pricep la chiolhanuri in taberele de vara, ceva rude de grad doi, trei, Dna ministru al Educatiei Anisie parca a dat tonul, au sigur si ceilalti ministri rude.
    Aratati voi PNListi de frunte romanilor cum arata Romania lucrului bine facut pentru realizarea in urmatorii 4 ani a Romaniei normale!Fara coruptie, fara nepotisme,beizadele, amantlic,neveste,rude,prieteni de cafea!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger