AcasăNewsSpionii lui Putin au penetrat NATO! România este în mare pericol

Spionii lui Putin au penetrat NATO! România este în mare pericol

An honor guard opens the door as Russian President Vladimir Putin (R) enters a hall to attend a meeting with members of the Presidential Council for Civil Society and Human Rights at the Kremlin in Moscow, Russia, October 1, 2015. REUTERS/Yuri Kochetkov/Pool TPX IMAGES OF THE DAY - GF10000228780

Bătălia de pe câmpul de intelligence se dă la cel mai înalt nivel. Fiecare tabără caută să afle secretele adversarului și se folosește de orice mijloc pentru a face asta. Aproape că nu trece zi fără o știre despre ofițeri sub acoperire expulzați, iar de la o vreme juri că în Europa a început recensământul spionilor ruși. În NATO este alertă de grad zero după ce Bulgaria, Polonia și Cehia au fost penetrate de „câinii” lui Vladimir Putin. România este și ea în mare pericol, iar „Național” a tot scris pe marginea acestui subiect. Din păcate, celula FSB de la București zburdă în voie. Luptele interne și aparararea puterii (legislative și juridice) sunt mai importante pentru „intelligence-ul” mioritic.

Sofia a descoperit o „cârtiță” la cel mai înalt nivel de securitate, cu acces la informații clasificate . Ca să nu escaladeze un conflict cu Rusia, bulgarii au solicitat Moscovei să-și retragă diplomatul acuzat de spionaj, să nu fie ei obligați să îl expulzeze. Interesant este procurorii au demarat cercetările după ce au primit un „pont” de la serviciile de securitate, semn că la unii „intelligence-ul” chiar are grijă de siguranța statului! Din cercetările efectuate de procurori a reieșit că un prim-secretar de la Ambasada Rusei spiona prin Bulgaria de aproape doi ani. Supravegherea lui a arătat că la unele întâlniri conspirative participa și un înalt oficial din Armată, care avea acces la informații clasificate despre Uniunea Europeană și NATO!

Fără să ofere nume sau alte date concrete, Parchetul a arătat că „diplomatul” rus urmărea să obțină informații considerate secret de stat, iar pentru asta „oferirea chiar și beneficii materiale”. Fiindcă suspectul avea imunitate diplomatică, ancheta a fost închisă, dar Ambasada rusă la Sofia a înțeles că e cazul să-l repatrieze pe spionul descoperit.

La Varșovia e război în toată regula

Bulgaria e doar ultimul stat membru NATO penetrat de Rusia. La Varșovia se dau bătălii grele. Polonezii au reținut un bărbat acuzat de spionaj pentru Moscova.

La fel, nici aici n-au fost date nume și alte informații, însă postul național de televiziune TVP anunță că Piotr Ś. Este în arest din 24 octombrie. Procurorii l-au suspectat de „cooperare cu servicii ruse de informații, derulând o activitate împotriva Poloniei”. La percheziția domiciliară, procurorii au găsit în apartamentul acestuia arme și muniție.

Cu numai o săptămână în urmă, Cehia lua o măsură similară, trimițând acasă un diplomat rus sub acuzația de spionaj. La atâtea cazuri, mai că ne vine a crede că în Europa a început recensământul spionilor ruși.

author avatar
Andrei Coman
2.462 afisari

3 COMENTARII

  1. Ba, da’ ai naiba mai sunt si rusii astia!! I-au „penetrat” pe toti, inclusiv pe americani! Ce, nu le-au pus ei presedinte??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger