AcasăNewsSpion MI6 lichidat de agenti KGB

Spion MI6 lichidat de agenti KGB

„Cadavrul din valiza” al lui Gareth Williams, gasit in propriulapartament, s-a dovedit a nu fi rezultatul unui „joc” intre homosexuali, asa cum credea politia.

Uciderea ofiterului Gareth Williams pare desprinsa dintr-un film de spionaj

Un scenariu desprins parca din filmele de spionaj, din cele cu multa actiune paralela cu realitatea, a acoperit de mister moartea unui ofiter MI6. Dar viata a dovedit inca o data ca bate filmul! Trupul lui Gareth Williams, 31 de ani, a fost gasit inghesuit intr-o valiza, in baia din propriul apartament, fara sa prezinte urme de violenta, droguri, alcool sau otrava!

Cum in dulap s-au gasit o gramada de tinute de femeie, rochii, taioare, toate achizitionate de el, conform investigatiei, politistii au tras concluzia ca era homosexual si ca un joc intre el si partener a sfarsit prost. Familia lui Gareth a refuzat sa accepte aceasta explicatie, sustinand ca tanarul era un impatimit al exercitiilor fizice pentru musculatura si ca nu putea fi sub nicio forma homosexual, daramite pe post de „doamna”!

Gay sub acoperire

Valiza in care a fost descoperit cadavrul si care n-a mai putut fi scoasa de „curatitorii” KGB

Pana la urma, MI6 s-a hotarat sa ajute ancheta. A recunoscut ca Gareth era ofiterul lor si ca lucra la dezvoltarea unui program secret de urmarire a traficului de bani murdari manevrati de mafia rusa prin Europa, plecand din bancile rusesti, prin transferuri ilicite.

Gareth era unul dintre membrii echipei care lucra la software si putea deveni, din acest motiv, tinta fostilor agenti KGB, care au legaturi cu mafia rusa ce actioneaza in tarile europene, a declarat o sursa MI6. Faptul ca avea haine de femeie, ca frecventa barurile gay si site-urile de „profil” facea parte din acoperirea lui. Iar criminalii care l-au bagat in valiza mai mult ca sigur ca au fost intrerupti cand faceau „curatenie” la locul faptei.

author avatar
Adina Mutar
660 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger