AcasăNewsSperiați de foamete, europenii golesc rafturile magazinelor / Penurie la multe produse...

Speriați de foamete, europenii golesc rafturile magazinelor / Penurie la multe produse importante

Speriați de foamete, europenii golesc rafturile magazinelor / Penurie la multe produse importante

E haos în Europa! Se instalează penurie la mai multe produse, după ce oamenii cumpără dezorganizat din magazine, speriați că vine criza alimentară.

În mai multe țări din Europa se petrece un fenomen similar celui din România, când oamenii au „invadat” magazinele și au făcut rezerve de ulei sau zahăr.

Polonezii golesc rafturile de zahăr

În Polonia, țară care este al treilea cel mai mare producător de zahăr din Europa, oamenii cumpără masiv zahăr, asta după ce au existat informații că ar exista un deficit pe piață.

Totuși, Guvernul polonez a dat asigurări că există stocuri suficiente, iar actuala penurie este determinată de faptul că oamenii cumpără cantități uriașe, informează Ziarul Financiar.

Criză de muștar în Franța

În Franța se evidențiază o adevărată criză a muștarului de câteva săptămâni. Oamenii au cumpărat haotic și în cantități foarte mari, iar acum rafturile magazinelor sunt goale.

Franța este unul dintre marii producători de muștar din Europa, iar actuala penurie este o consecinţă a vremii extre­me care a decimat oferta de seminţe de muştar din şi din afara Franţei şi a perturbării lanţurilor de aprovizio­na­re în urma pandemiei.

Cetățenii din Germania sunt speriați de faptul că au scăzut livrările de gaze din Rusia. Astfel, ei s-au orientat și au început să își facă rezerve de lemne în gospodării, ceea ce a dus la penurie și la o creștere foarte mare a prețului lemnelor.

author avatar
Andreea Vlad
1.348 afisari

9 COMENTARII

  1. Este numai începutul haosului globalist, o satanic, plebea doarme și să lasă condusa de acești călăi bătrâni, care numai au nimic de pierdut, preferând sa lasă foc și prapad în urm a lor

    • NAZISTUL KLAUS IOHANNIS A SPUS CA VA FI O IARNA GREA PENTRU PROSTIME

      VACANTA PLACUTA DOMNULE PRESEDINTE DICTATOR , CRAPAO-AI CAT MAI REPEDE DE CRIMINAL

  2. De ce sunt speriati ca le baga gandaci , lacuste si carne sintetica de la bilache mondialu ca si aici tot el e jupan!!! De la computere , virusi vaxxuri si pana la carnea din celule de laborator tot el incaseaza de la papagali!!!

  3. Mitropolitul Neofit al Ciprului a spus inca din aprilie 2020, sa facem provizii ptr. o perioada mai lunga…. ulei, orez, zahar, vin, nuci, légume, fructe, miere, etc.. etc…

  4. JAVRA TELEGHIDATA ORDINARA DE IOHANNIS ESTE DE VINA IMPREUNA CU LEPRELE GALBENE DIN PNL-EPRE…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger