AcasăNewsSpectaculos. Pregatire ca la carte pentru ora mesei! (VIDEO)

Spectaculos. Pregatire ca la carte pentru ora mesei! (VIDEO)

Un veritabil exemplu de bune maniere... la catei!

La masa nu se vorbeste. Cam asa le spuneau bunicii, in urma cu ceva ani, celor mici, in speranta ca ii vor convinge sa stea cuminti cand era vorba sa manance, nu?

Un veritabil exemplu de bune maniere... la catei!

Incercau sa ii faca pe nepoti sa sta linistiti pe scaunelul lor, in fata farfuriei pline cu diverse preparate. Am spus incercau pentru ca erau destule situatiile in care vorbele ramaneau doar la stadiul de plan.

Ei bine, insa, lucrurile stau cu totul altfel in cazul unor necuvantatoare! In privinta carora dresajul a functionat ceas, de vreme ce cainii din imaginile urmatoare – din rase si de dimensiuni diferite, dupa cum se poate observa- aproape ca nu clipesc, atunci cand e sa respecte instructiunile pe care le au de parcurs, inainte ca bolurile lor cu mancare sa se si umple cu delicioasa cina sau sa aiba voie sa se infrupte din ele.

Exista si exceptii, dupa cum veti descoperi daca priviti imaginile urmatoare, pe care le-am ales din randul celor postate pe Youtube ca pe o varianta amuzanta de a va incheia saptamana de lucru (in cazul norocosilor care nu muncesc si in week-end, fireste!):

Care sa fie secretul? [youtube]jSt4YGAgtG8[/youtube]

sursa foto: captura youtube

395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger