AcasăNewsSpectaculos! Cel mai mare acvariu din lume!

Spectaculos! Cel mai mare acvariu din lume!

Cel mai mare acvariu cu apa dulce din lume poate fi vazut in Singapore. Localnicii si turistii au parte de un spectacol de exceptie – descopera diferite specii de pesti in spatele unui perete de sticla lung de 22 de metri si inalt de patru.

Avand diferite forme, dimensiuni si cu o cromatica variata, pestii aflati in acvariul de Cartea Recordurilor traiesc in opt dintre cele mai mari fluvii ale lumii. Mai mult, in cel mai mare acvariu cu apa dulce din lume se gasesc 42 de specii pe cale de disparitie, conform CNN.

Vizitatorii s-au inghesuit deja sa vada pestii aflati in acvariul din cadrul parcului natural „River Safari”, inaugurat la inceputul acestei saptamani. Daca va doriti sa vedeti cu ochii vostri vietatile care traiesc in cel mai mare acvariu cu apa dulce din lume, aflati ca un tichet costa 28 de dolari pentru adulti si 23 de dolari pentru copii.

Sursa foto: Agerpres

908 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger