AcasăNewsSpectacol total la Zilele Orasului Busteni

Spectacol total la Zilele Orasului Busteni

Mirabela Dauer, Matu Stoian, Alesis, AMNA, What’s Up, Bambi, Desant, Mateo si Lidia Buble sunt doar cateva dintre vedetele care au concertat, sambata, pe Partia Kalinderu, din Busteni.

Zilele Orasului Busteni au adus in acest sfarsit de saptamana, pe Partia Kalinderu, din Busteni, spectacole de teatru, concerte sustinute de unii dintre cei mai apreciati artisti din Romania, precum si numeroase competitii la schi, fotbal si lupte greco-romane, dotate cu premii substantiale. Activitatile prilejuite de Zilele Orasului Busteni au debutat cu spectacolul „Vivat revista!”, sustinut de Teatrul de Revista „Constantin Tanase” din Bucuresti.

Spectacolul i-a reunit in scena pe Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Valentina Fatu, Liliana Mocanu, Ana Maria Donosa, Sanda Ladosi, Alexandru Lulescu, Nae Alexandru si ansamblul de balet al teatrului.  Mirabela Dauer, Matu Stoian, Alesis, AMNA, What’s Up, Bambi, Desant, Mateo si Lidia Buble au concertat, sambata, la baza Partiei Kalinderu.

Evenimentul a fost prezentat de gazda emisiunii „O data-n viata”, Iuliana Tudor, care in cadrul unei ceremonii-surpriza petrecuta chiar pe scena a primit din partea lui Emanoil Savin, primarul Busteniului, titlul de „cetatean de onoare al orasului Busteni”, un cos cu orhidee si un tort imens. Seara s-a incheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Seria concertelor a continuat si duminica, cu Alex Mataev si Caravana lu’ Papa. Tot duminica, la sala de sport din cartierul Silva, a avut loc editia a IX-a a Cupei Orasului Busteni la fotbal, comentata de Ilie Dobre. Echipele inscrise in concurs (Zamora, Grivitei, Trestiei, Valea Alba, Silva si Poiana Tapului) au primit diplome, cupe, medalii, echipamente sportive, precum si premii in bani (3.500 lei – locul I, 3.000 lei – locul II, 2.500 lei – locul III, 2.000 lei – locul IV, 1.500 lei – locul V si 1000 lei – locul VI). Detinatoarea trofeului de anul acesta este echipa Zamora.

„Zilele Orasului Busteni” s-au incheiat cu cea de-a VIII-a editie a Cupei Orasului Busteni la schi alpin, ce a avut loc luni, 9 februarie 2015, la Partia Kalinderu, competitie dotata cu premii in valoare totala de aproximativ 12.000 de lei.

author avatar
eNational
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger