AcasăNewsSpectacol aviatic, sambata, la Baneasa. Zeci de avioane au "desenat" cerul Capitalei...

Spectacol aviatic, sambata, la Baneasa. Zeci de avioane au „desenat” cerul Capitalei – VIDEO

Regal aviatic, sambata, la Baneasa. Bucurestenii care nu au vrut sa rateze prima zi a show-ului aerian din cadrul Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2012) s-au declarat incantati de curajul si talentul asilor aerului.

Fie codul cat de galben, bucurestenii nu s-au lasat speriati de caldura lui Cuptor si au venit inca de la primele ore ale zilei de sambata la Baneasa, pentru a vedea un spectacol aerian cu totul unic. Zeci de avioane, avand la mansa atat de piloti romani, cat si straini, au survolat cerul Capitalei, intr-o demonstratie de maiestrie aviatica ce a incantat, fara doar si poate, miile de privitori.

Copii, tineri, parinti si bunici, cu totii s-au adunat la Baneasa, pentru ca nu au vrut sa piarda ocazia de a vedea, in aer liber, show-ul aviatic organizat in cadrul Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2012), cu ocazia implinirii a 100 de ani de istorie aeronautica a Aeroportului Baneasa-Aurel Vlaicu.

[youtube]XqnNA1B8wUY[/youtube]

In prima zi a evenimentului aviatic, bucurestenii au avut ce admira. Spectacolul aerian de la Baneasa a adus pe cerul Capitalei cativa invitati speciali – italienii de la Frecce Tricolori si acrobatii de la Turkish Stars. De asemenea, oamenii prezenti la Baneasa au putut urmari evolutiile spectaculoase ale parasutistilor din cadrul Aeroclubului Romaniei. Pe langa acestea, programul zilei de sambata a Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2012) include demonstratii de planorism, dar si zboruri de agrement.

Spectacolul aerian continua si duminica cu noi demonstratii ale maiestriei pilotilor romani si straini prezenti la Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2012), pe Aeroportul Baneasa–Aurel Vlaicu. Intrarea publicului este libera.

[youtube]taWCl_qL7S4[/youtube]

V-a placut spectacolul aerian de la Baneasa?

author avatar
Cristina Stefan
1.149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger