AcasăNewsSpecialistii Wall Street avertizeaza: „Americani, puneti mana pe arme!”

Specialistii Wall Street avertizeaza: „Americani, puneti mana pe arme!”

Un consilier financiar de top de pe Wall Street i-a sfatuit pe americani sa-si faca rezerve de arme, munitie si hrana, ca spirala datoriilor nationale, scandalul spionajului NSA si „Obamacare” pot conduce catre „apocalipsa financiara”.

David John Marotta, expert financiar pe Wall Street si consilier pentru Forbes, a avertizat investitorii sa-si faca un „bagaj” de supravietuire din care sa nu lipseasca hrana, arma si munitia.

„Arma poate fi ultima pe lista, dar nu trebuie sa lipseasca. Exista oameni teribili in lumea asta si o sa va simtiti mult mai in siguranta daca voi si vecinii vostri de incredere veti avea arme de foc!”, a fost anuntul socant facut de Marotta.

Notificarile sale catre clienti fac parte din scenariul „apocalipsa financiara”, cel mai rau lucru ce se poate intampla cand institutiile nationale vor suferi „un declin precipitat”.

Marotta explica pentru alarmisti ca el, personal, nu crede intr-un declin brusc, ci mai degraba intr-unul de lunga si chinuitoare durata, dar trebuie sa satisfaca cerintele clientilor, care vor sfaturi pentru diverse situatii „apocaliptice”.

Din punctul lui de vedere, datoria nationala este un factor de prim risc pentru ca are la baza dolarul, moneda ce se depreciaza la nivel international. „Obamacare” este socotita cea mai proasta legislatie din ultimii 75 de ani, iar scandalul NSA afecteaza SUA dinspre exterior. Such a mess! Si la ce mai folosesc armele daca se porneste tavalugul? „Macar sa nu-ti mai fie frica”, explica expertul.

author avatar
Adina Mutar
542 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger