AcasăNewsSpălarea cadavrului politic Iohannis

Spălarea cadavrului politic Iohannis

Președintele trebuie clăbucit și limpezit pe toate părțile

„De ce spun unii că Iohannis nu este președintele românilor și că servește interesele străinilor? Este o propagandă mincinoasă pentru că, în timp ce liderii majorității PSD – ALDE nu reușesc nici cu sume mari de bani plătite pentru lobby extern să intre în discuții cu alți oficiali străini, Iohannis este cel mai apreciat și respectat președinte român la nivelul partenerilor europeni și americani și oricând are ușile deschise la aceștia pentru a apăra interesele României. Asta arată prestigiul, credibilitatea și aprecierea de care se bucură Iohannis la nivel internațional, ceea ce este un avantaj pentru România pentru că doar așa a putut salva și apăra statutul României la nivelul Uniunii Europene și în cadrul Alianței NATO”.

Președintele trebuie clăbucit și limpezit pe toate părțile

Este un extras dintr-un document intitulat „Mesaj tematic referitor la candidatura lui Klaus Iohannis la al doilea mandat”, în fapt o listă cu lucruri pe care liderii liberali sunt obligați să le folosească în disputele politice sau când, invitați la televiziuni, sunt întrebați despre Klaus Iohannis.

Cântă la altă masă!

Cum să nu fie apreciat de Trump, care a plătit gazele României cu o șapcă?

Las deoparte faptul că mințile înfierbântate ale celor care au zămislit fițuica asta cu povețe n-au reușit să producă vreo probă pentru sumele plătite de PSD și ALDE pentru pretinsul lobby, dar nu pot să nu mă întreb când s-a dovedit cetățeanul Iohannis „cel mai apreciat și respectat președinte român la nivelul partenerilor europeni și americani”? Când a fost chemat la ordine de Donald Trump pentru a da pe nimic gazele din Marea Neagră sau când acesta i-a băgat pe gât contractele lui de aproape două miliarde de dolari pentru armamentul depășit fizic și moral? Când a demonstrat că „oricând are ușile deschise la aceștia pentru a apăra interesele României”? Când l-a chemat Angela Merkel și i-a pus în vedere să blocheze orice demers al guvernului de la București pentru mutarea ambasadei noastre de la Tel Aviv la Ierusalim? Când a fost cel mai apreciat și respectat președinte? La Summit-ul de la Sibiu, din mai, unde, de fapt, s-au negociat viitoarele funcții din Parlamentul European, fără ca Iohannis să deschidă gura despre România? Când, cel puțin așa pretinde, ar fi discutat câteva minute despre intrarea României în Spațiul Schengen, iar Frau „Heil Merkel” i-ar fi zis să discute întâi cu vecinii, adică echivalentul lui „cântă la altă masă”? La Summit-ul de la Bruxelles, de la începutul lui iulie, când s-au tranșat noile funcții din Uniunea Europeană, iar Iohannis a spus doar „yes, yes, yes”?

Justiția lui, un cal șchiop, și ăla de lemn

La Bruxelles, președintele a prezentat poziția României: yes, yes, yes

Ce mai trebuie să știe lumea că a făcut bine Iohannis? „A fost un adversar eficient al legilor strâmbe și s-a aflat într-o luptă continuă cu PSD-ALDE pentru garantarea drepturilor și libertăților fundamentale, precum și pentru ca fiecare dintre noi să beneficieze de legi juste”. S-a văzut. Câtă vreme Laura Codruța Kovesi a fost șefa DNA, cetățenii intrați în malaxorul anticorupției au avut garantat dreptul de a fi judecați fără probe și au beneficiat de condamnările venite în plic, emanate de „câmpul tactic” inventat de generalul SRI Dumitru Dumbravă. Ca un președinte priceput ce este, Klaus Ioahannis „a blocat asaltul unei guvernări infracționale asupra sistemului de justiție prin sesizări la Curtea Constituțională și la Comisia de la Veneția”. Interesant, aș spune, dacă ar fi probat, totuși, infracționalitatea guvernării asupra justiției. Până acum am auzit doar acuzații fără temei, iar justiția pe care și-o dorește el am văzut-o în stradă protestând pe treptele tribunalelor sau cerșind te miri ce pe la poarta Bruxelles-ului. A, și să nu uit, a mai făcut un referendum pentru justiție, sfidând faptul că aceasta nu este stabilită de tribunalele poporului și nici nu se negociază.

Cine pe cine blochează?

Apoi, cetățeanul „Iohannis cel Viteaz” „a blocat capturarea României de către PSD și a prevenit transformarea țării într-un stat mafiot la cheremul grupării Dragnea”. Nu știu ce a blocat sau a vrut să blocheze, dar în clipa de față România este capturată de el, președintele, care o blochează prin încălcarea Constituției și refuzul de a numi pe post miniștrii propuși de guvernul Dăncilă. Este imposibil să-i explici că nici în fotbal nu se poate juca un meci cu rezervele care sunt ținute pe bancă și n-au voie în teren.

De ce Klaus Iohannis?

Pentru că „are statura, credibilitatea, respectul și atitudinea potrivite pentru un șef de stat. Este un om politic echilibrat care respectă valorile morale, legea și ordinea constituțională”. În special valorile morale, adaug eu, punând pe același postament victimele închisorile comuniste cu călăii care le-au făcut viața un calvar. În special ordinea constituțională, aș mai adăuga, călcând în picioare legea fundamentală a țării pentru a-și urmări interesele. Apoi, „președintele nu s-a opus referendumului pentru familie, a fost doar împotriva folosirii politice a unei astfel de teme sensibile într-o manieră cu totul nepotrivită de către PSD”. Subiectul este incomplet, zic eu, pentru că a uitat să spună de indicațiile primite de la Bruxelles ca referendumul să nu iasă și nici despre amenințările mai mult sau mai puțin voalate trimise liderilor PSD-ALDE de capii Europei nu a spus vreo vorbă. Sau abia acum află? Iohannis președinte! Serios? Dar mai întâi trebuie spălat, iar detergentul îl are PNL.

author avatar
Valentin Boeru
3.604 afisari

37 COMENTARII

  1. Gata il inhumam pe KWJ ? Ii canta Victor Viorel Ponta prohodul ? Sa-i facem un Mausoleu !

      • Pricopane , meri te culca , s-a epuizat stocul de somnifere , incearca maine mai devreme , baga-ti scobitori in felinare sa comentezi primul .

    • Du-te, băi, că habar n-ai ce-i ăla jurnalism de calitate! Presupunând că știi măcar ce-i ăla jurnalism, nu ce îți închipui tu că e… Fugi și dă drumu’ la manele, amărâtule!

  2. Tot n-am auzit răspunsul: CÂȚI BANI NEGRI A FOLOSIT PDL(PNL) CA SĂ AJUNGĂ IOHANNIS PREȘEDINTE??? Ah, ÎNCĂ N-A-NTREBAT NIMENI… Păi, de ce???

    • Vasile , ai muls vaca ? Caut-o p-aia de la Salciua cu ” Noapte buna , iubi !” si pune-o amantei , cade lesinata ….hihihihihi….

    • Nu ai cu cine vorbi Vasile, majoritatea de aici merg si ii pupa picioarele criminalului Sora ce il cred luptător anticomunism, pe cand omul un criminal ce mânca si bea pe cadavrele celor care luptau împotriva comunismului. Si ăștia toti se închina in fiecare seara la icoana lui Koveși. Vorba lui Tutea “am facut 13 ani de pușcărie pentru un popor de idioti”. Un popor de haimanale ce si au vândut familiile, glia si graiul pentru cateva monezi de euro.

  3. Mutalakul este cel mai apreciat de stapanii Coloniei fiind cel mai bun guvernator general,pentru ca executa prompt toate ordinele primite si mai mult decat atat.Nu are cum sa-i scape inca un mandat de aducere la o noua confortabilitate pe cea mai inalta treapta,pas cu pas si cu buzunarele pline de aerele basinii sasului.In urmatorii 5 ani va face si va drege mult mai numeroase realizari,pentru stapanii sai sin detrimentul Coloniei si locuitorilor fe aici.

  4. Boerule , prin absurd , imagineaza-ti ca ti-ar citi stiva de mascareli un numar de 8 milioane de sustinatori ai lui Iohannis . De unde ai lua atata detergent ? Nu te-ar putea spala Dunarea , marea de injuraturi ti-ar spulbera fitele si mofturile boeresti pentru totdeauna , noroc ca ” audienta ” e de-un batalion decimat . Sincer , ce urmaresti alergand dupa Dulcineea in spinarea lui Rosinante ? De unde atata teama , atata ura , ce te mana in lupta ? Trebuie sa existe o cauza pentru efectul asta mizerabil la care te-ai inhamat cu urechi de cal . Timpul isi va spune cuvantul , caile Domnului sunt intortocheate , cat de paziti sunt scheletii din fiset , cineva tot o sa aiba acces la cifru si o sa le stabileasca provenienta , gradul de degradare , daca sunt imbalsamati sau atarna dezgoliti . Continua , vantul divin are farmecul lui pentru cei ce pozeaza in kamikaze , evenimentele ulterioare vor dovedi daca aparenta loialitate nu este decat o infama fanfaronada si o bravada ieftina pentru mascarea unor interese obscure . Greu sa mai parasesti hora , odata intrat in ea , joaca , n-ai de ales ! Vom vedea consecintele , fiecare isi duce crucea si -si implineste destinul conform resorturilor interioare si propriului sistem de valori perceput asa cum crede de cuviinta si cum si l-a construit . Urma-alege , vom trai si vom vedea !

    • „Urma-alege”, cred ca gresesti in aprecieri. Boeru nu are nimic cu Iohannis si, la fel, nu are nimic nici cu Dancila. Amandoi il lasa rece, ii sunt absolut indiferenti. Este de ajuns sa iei la mana arhiva ziarului de prin 2013-2014 incoace ca sa constati ca nu a existat lider pe care sa nu-l ia in colimator. Ciolos, Ponta, Iohannis, Orban, Iliescu, Boc, Ungureanu, Dragnea, Crin Antonescu, Dancila, Basescu și acolitii lor, toți au fost doar material de lucru, nu politicieni. Tactica lui este simpla, nu se implica, ci sta pe margine, observa si comenteaza. Pentru el, politica se imparte in golanii de la Putere și fomistii din Opozitie, indiferent de regim. Nu exista unii mai buni decat ceilalti, toti sunt o apa si un pamant.

      • Stimata doamna Tanasescu , dati-mi voie sa va contrazic . NU ESTE NICI O GRESEALA DE APRECIERE , E CRUDUL ADEVAR . Puteti sa-mi aratati un articol al acestui jurnalist in care o terfeleste pe Dancila ? De ce credeti ca nu o face ? Sincer , dumneavoastra vi se par normale derapajele lui Boeru privind persoana Iohannis ? Luati stiva de articole cu injurii si calomnii la adresa lui Iohannis , zilnic acelasi subiect , a devenit obsesie si se incadreaza perfect in paranoia . Ne intrebam , siderati , la ce bun , efectul e contrar , se intoarce ca un bumerang impotriva autorului care a depasit limitele bunului simt si normele elementare ale deontologiei profesionale . N-are decat sa continue sarabanda terfelelilor de maidan spre dispretul total al cititorilor . Aveti dreptate , de moment defileaza cu golanii de la Putere , roata se invarte si o sa aiba timp berechet sa sparga seminte impreuna cu fomistii din Opozitie . Extrem de jenant pentru un jurnalist orbit de ura sa faca din prostie o virtute pentru a respecta promisiunile unui contract obscur de denigrare sistematica platita cu argintii lui Iuda !

        • Cautati pe Google articolul „Taci, Dancila, taci!” Mai sunt si altele.

          • Doamna Tanasescu , nu mai incercati inutil sa dregeti busuiocul , adevarul este ceea ce este si nu este ceea ce nu este , campania electorala bate la usa , Boeru a pus tunurile in pozitie gresita de mult , ca naucul ce se screme sa faca pipi contra contra vantului si isi parfumeaza slitul . Urmariti-i cu atentie evolutia , o sa aveti mari surprize in curand , mare minune sa nu inceapa cu ode si slava pentru Mircea Diaconu in eventualitatea iesirii lui Dancila din cursa prezidentiala . Din curiozitate , cautati prin articolele din ultima luna si vedeti cum il descrie pe bietul actoras Diaconu procopsit , peste noapte , cu o palarie mult prea mare pentru capsorul gamalie . O sa vedeti o schimbare totala de atitudine a lui Boeru , o intoarcere la 180 de grade privind persoana Mircea Diaconu . De ce ? Simplu , stimata doamna , pentru ca banii n-au miros ! P.S : Ati cautat prin arhiva indelung si ati gasit un ciot nici macar datat , o voce interioara nu v-a soptit ” „Taci , Cristina , taci!” ? N-ar fi cel mai bun lucru , n-ar trebui sa ne inclinam in fata evidentei ?

        • Dar de ce sa o terfeleasca pe Dancila ?Ce ..Dancila este nazista ,este homo cum este sasalaul vostru ,este vanzatoare de tara ,a vandut copii ,a furat case cum a facut johanus cu nevasta sa ,este prefacuta cum este johanusul vostru a vandut tara si a modificat redeventele pentru americani ca sa ia ei gaze degeaba Siktir jigodiilor imputite

          • Nila , esti portar la depozitul de la Colbasna ? De ce folosesti pseudonime hazlii cand stie toata lumea ca esti CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , vuvuzeaua savuskineza ce haleste non-stop polonice cu govno din hardau ? Cititorii vor sa intre in contact cu tine pe facebook si sa te ” felicite ” pentru jalnica propaganda stalinista din publicatiile romanesti . Vezi de zooparkul tau si lasa romanii sa-si cladeasca viitorul asa cum cred de cuviinta , te amesteci unde nu-ti fierbe oala si risti suturi in torpedou . Stim ca viata e grea si ai nevoie de chirchirei pentru samagon , hleb si mahoarca , incalzeste lopata lui Stahanov si pune mana pe munca cinstita , lasa latratul la luna si taiat frunza degeaba in presa romaneasca , cititorii stiu ca esti un mancurt terchea-berchea si ca nu esti roman . Dispari , canta la alta masa , noi n-avem copeici sa-ti aruncam pentru prestatiile demne de cascadorii rasului !

          • Daca Victor Popescu n-a inteles ca il ridiculizez cautandu-i un articol, n-am ce-i face.

        • Domnule Pictor Vopescu. Nu cred ca te obliga nimeni sa citesti ce publica acest autor. Asa ca nu inteleg rostul discutiilor provocate. Din fericire, inca mai putem avea fiecare parerea lui.

  5. Robert Turcescu : ” Dancila SE VA RETRAGE DIN CURSA PREZIDENTIALA . Tic-tac , tic-tac…” Joi , motiunea de cenzura are mari sanse sa fie adoptata , astfel incat Viorica Dancila VA TREBUI SA PARASEASCA POSTUL DE PREMIER . Cotata deja pe locul trei sau chiar patru in sondajele de opinie , DANCILA NU VA FI DECAT O PIATRA DE MOARA PENTRU PSD in continuare . Astfel , cel mai probabil , PSD O VA FORTA PE VIORICA DANCILA SA SE RETRAGA si isi va afirma sustinerea pentru Mircea Diaconu , in speranta ca VA PARASI ONORABIL ALEGERILE PREZIDENTIALE , cu un candidat care sa reuseasca sa intre in turul doi .”

    • Stii ce bai turkalete prost si rau bai laba trista acoperitule Ai un caracter josnic Mai taci dracului

      • Te doare la lingurica , mancurtule Kostya ? Ceva navetisti ai ademenit azi ? Cat mai e o partida de ” nu ma uita ” ?

  6. Spalat, desigur, dar cu zeama dintr-o baterie auto, ca tot ii plac prostului masinile luxoase !!!

  7. va rog lasa-ne cu Iohanis, acest om nu a facut niciun bine Romaniei, nici pe plan extern nici peplan intern. Nu ne intereseaza ca-l apreciaza Trump, sau altcineva, el serveste aici niste interese din afara Romaniei. Sunt blocate numirile de comisari europeni tot din cauza lui, nemtii isi indeplines aici niste interese economice. Germania nu a ajutat niciodata Romania, a venit la noi dupa resurse. Americanii nu au ajutat niciodata Romania , au venit la noi dupa resurse. Va rog vrem un Presedinte de nationalitate romana si de cetatenie romana.

    • Adinuta , devocica , ai bagat ceva „resurse” la borcane in camara pentru la iarna , sa nu faci foamea ? Lasa politica , nu e de tine , incurci borcanele cu zacusca , numirile de comisari europeni sunt ” blocate „de incompetenta coanei Dancila , nu vin nemtii la noi , noi ne ducem la nemti dupa „resurse” , americanii investesc in Romania , ne apara teritoriul si sunt garantul democratiei . Resursele nu le-au tocat nici nemtii , nici americanii , le-au ciordit si papat autohtonii , aia marinimosi de au umplut curtile meltenilor cu galeti rosii din patru in patru ani . Daca iti verificam buletinul si e scris cu litere chirilice , putem sa te intrebam ce interes ai sa te amesteci in alta tara privind nationalitatea si cetatenia Presedintelui Romaniei ? Da , Iohannis este CETATEAN ROMAN , tu nu esti cetatean roman si clampane ce poftesti pe malul stang al Nistrului . Panimaesi ?

      • Bai loaza nazi !Dute si beati pisatul si ma fa o spirala cu ai tai ,apoi spalati mintea cu niste iarba ca vad ca ai in cap doar prostii si aiureliPanemaisi?Vad ca ti place sa gavaresti pe limba rusaCred ca esti un ratat ajuns bosorog Cred ca faci laba la greu din moment ce nu ti revii din prosteala SCARBOSENIE NAZI !

        • Tiliane , martea se da invoire pentru dilimandrosii de la ospiciu sau ai acces la laptop-ul Secretariatului ? Ma racaie pe bombeu sa-ti altoiesc niste cristosi si dumnezei , nu vreau sa cobor stacheta pentru un mancurt cretin cu hemoroizi ce trebuie tratat cu niste spituri in dos . Redactia National sa fie mandra ca permite mancurtilor de pe malul stang al Nistrului sa ne injure pe noi , ROMANII , in propria tara ! Cineva trebuie sa suporte consecintele , mai e putin si o sa se limpezeasca multe …!

      • spirala si pipi, sigla lui iohanus curdeferParanoia la cel mai inalt grad. Nazi !La nemti va duceti voi vanzatorii de tara in frunte cu curdefer

  8. SAVONEA A ESUAT PENTRU A 6-A OARA SA O CONFIRME PE ADINA FLOREA IN FRUNTEA SECTIEI SPECIALE.

  9. CELE 6 PRIORITATI ZERO ALE NOULUI GUVERN : 1. COMISAR EUROPEAN 2. DESFIINTAREA SECTIEI SPECIALE DE INVESTIGARE A MAGISTRATILOR 3. STOPAREA RISIPEI DE BANI SI SALVAREA DEFICITULUI BUGETAR 4. ALEGERI LOCALE IN DOUA TURURI 5. ANULAREA RECURSULUI COMPENSATORIU 6 . RESPINGEREA CODURILOR PENALE

  10. 1. Senatorul ALDE Ion Popa : ” JALE . PSD A PIERDUT MAJORITATEA SI IN SENAT . NU A REUSIT SA-SI TREACA NICI MACAR PROPRIILE LEGI . MOTIUNEA DE CENZURA DE JOI VA TRECE .” 2. IOHANNIS SUBLINIAZA ASTAZI DIN NOU : ” SAPTAMANA VIITOARE UN NOU GUVERN . ACTUALA GUVERNARE ESTE PARALELA CU NEVOILE SOCIETATII .”

  11. Adevarul.ro , azi , articol Stefan Vlaston : ” Si fara motiunea de cenzura , GUVERNUL DANCILA TOT PRAF ESTE . Nu poate functiona fara 8 ministri plini iar Educatia si Internele nici ministri interimari nu pot avea . Nu inteleg ce asteapta Viorica Dancila . MAI CORECT AR FI SA DEMISIONEZE ACUM , CU DEMNITATE , DECAT SA PLECE CU COADA INTRE PICIOARE , NEAVAND UN GUVERN FUNCTIONAL . DE PLECAT , ORICUM VA PLECA . CU SAU FARA MOTIUNE DE CENZURA .”

  12. Are atat jeg pe el sasul incat nici un vagon de detergent nu-l poate spala,numai se necleieste marele patriot si hot de case,sfidator de constitutie,nedand doi bani pe justitie(proces in anulare ptr casa furata),inhaitat cu tortionari(vezi Lazar),asta e PRESEDINTELE nostru.As mai enumera din multele lui calitati dar mi-e sila……

    • Justitea ,coruptea ..numai dupa astea cateva perle scoase de curdefer iti dai seama cu cine ai deafaceSe trezeste pe la 9 ziua si ajunge la 11 la ,,munca ”Mai spune cateva minciuni mai injura psd ul si pe Dancila , si gata munca pe o zi Vineri devreme pleaca la hazeaica sa manance gombosi Cutreiera jumatate de tara cu un singur drum si omoara gaini si curci si gaste fara nici o sfiala ca oamenii totusi muncesc ca sa aiba hrana,,Trece circul lui Iohannis ” asa zice lumea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger