AcasăNewsSpaima pentru pasageri: Un avion a aterizat de urgenta pe Otopeni, dupa...

Spaima pentru pasageri: Un avion a aterizat de urgenta pe Otopeni, dupa ce au aparut probleme la bord

Pilotul unei aeronave care venea din Belgia a solicitat, luni la amiaza, permisiunea de a ateriza de urgenta pe Aeroportul Henri Coanda, dupa ce avionul la mansa caruia se afla a avut probleme tehnice in timpul parcursului.

O calatorie de neuitat pentru cateva zeci de oameni, insa nu din motive prea placute. Avionul care i-a adus in Bucuresti, de pe taram belgian, a avut probleme tehnice, motiv pentru care aterizarea a fost una cu ceva emotii. Din primele informatii, cabina avionului s-ar fi depresurizat, motiv pentru care, potrivit Antena 3, comandantul a decis sa aduca aeronava la sol. Totul pentru a evita orice pericol pentru pasagerii aflati la bord, dar si pentru personalul aflat la bordul aeronavei.

Numarul persoanelor aflate la bordul cursei care venea de la Bruxelles nu este cunoscut deocamdata, dar se estimeaza ca ar fi fost in jur de 100 de oameni. Odata aparatul de zbor ajuns in siguranta pe una din pistele Aeroportului Otopeni, pasagerii aflati in interiorul aeronavei apartinand unei companii lowcost au parasit aparatul de zbor. Urmeaza ca anchetatorii sa stabileasca exact ce anume a dus la producerea incidentului.

559 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger