AcasăNewsSpaima pentru locatarii unui intr-un bloc din Medias: un om a murit,...

Spaima pentru locatarii unui intr-un bloc din Medias: un om a murit, alti doi au fost raniti!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Un incendiu puternic, izbucnit intr-o garsoniera, i-a cauzat moartea unui locatar in varsta de circa 50 de ani. Din pacate, barbatul nu a mai putut iesi la timp din casa, pentru a se salva.

Au fost momente cumplite pentru locuitorii unui bloc din Medias, care au fost treziti in toiul noptii de alarma data in urma declansarii focului puternic. Potrivit Antena 3, dezastrul a pornit din garsoniera barbatului care, din nefericire, a fost gasit fara suflare in propria casa, focul si fumul afectand, insa, si o locuinta de la etajul superior celui la care se afla garsoniera victimei.

Din datele anuntate de catre reprezentantii pentru situatii de urgenta, care au raspuns apelului si au venit in ajutorul victimelor reiese si ca doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce s-au intoxicat cu fumul degajat de flacarile puternice, dupa ce au primit primul-ajutor de la specialistii de la salvare, fiind duse la spital, pentru mai multe investigatii.

Cauzele care au stat la originea tragediei produse in blocul din orasul sibian nu sunt, pentru moment, cunoscute, insa urmeaza sa fie stabilite de catre specialisti, in cadrul unei investigatii.

87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger