AcasăNewsSpaima pentru locatarii unui bloc din Miercurea Ciuc: intr-un apartament s-a produs...

Spaima pentru locatarii unui bloc din Miercurea Ciuc: intr-un apartament s-a produs o explozie

Oamenii care locuiesc intr-un bloc din Miercurea Ciuc au trecut printr-o spaima serioasa, dupa ce dintr-un apartament din imobil s-a auzit o bubuitura puternica.

Explozia care a generat zgomotul asurzitor si care a provocat pagube la doua apartamente din locul respectiv, printre ele si cel din care s-a produs incidentul, a avut loc, in cursul noptii trecute, la etajul trei. A fost cauzata, cel mai probabil, de o scurgere de gaze, si adus, ca masura preventiva, la evacuarea locatarilor blocului. Din fericire, nu au fost oameni raniti.

Speriati, locatarii au sunat la 112, alertand autoritatile. Apoi s-au vazut nevoiti sa-si paraseasca, in toiul noptii, caminele, pana ce specialistii de la Gaze, dar si pompierii le-au dat unda verde sa revina in case, dupa ce au constatat ca nu mai exista pericolul producerii unei alte deflagratii.

87 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger