AcasăNewsSpaimă într-un parc din Galați! Un șarpe a apărut într-o zonă în...

Spaimă într-un parc din Galați! Un șarpe a apărut într-o zonă în care erau mulți copii. Oamenii au sunat la 112 – VIDEO

sursa foto: captură video Facebook/Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați

Au fost momente de spaimă, joi, într-un parc din Galați, din cauza unui „vizitator” nepoftit, care a fost zărit de către mai mulți oameni într-o zonă în care se aflau și copii. Șarpele a fost prins de jandarmi.

Îngrijorați de prezența șarpelui în parc, oamenii care l-au văzut n-au stat pe gânduri și au pus mâna pe telefoane, pentru a suna la numărul unic de urgență, 112, și a anunța autoritățile.

Șarpele, eliberat într-o zonă împădurită, pe malul Dunării

S-a întâmplat joi dimineață, în Parcul Spicul, din orașul Galați. Alerta a făcut ca în zonă să ajungă un echipaj al jandarmilor, care, folosind o ustensilă specială au reușit să captureze reptila.

Ulterior, șarpele a fost dus într-o zonă împădurită și eliberat. „În jurul orei 10:30, mai mulți cetățeni au sunat la 112 și au semnalat că în Parcul Spicul, din municipiul Galați, au observat un șarpe mare, iar în zonă sunt mulți copii.

La fața locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie care a capturat reptila, folosind un clește special, după care au eliberat-o în mediul natural din zona împădurită situată pe malul Dunării, în Zona Liberă”, a anunțat Jandarmeria Galați.

În tot acest context, jandarmii le recomandă oamenilor să nu încerce să se apropie de reptile, să nu încerce să le ridice singuri și să ceară sprijinul la 112.

382 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger