AcasăNewsSpagarii de la Politia Rutiera

Spagarii de la Politia Rutiera

Andrei Andronie, autorul accidentului de pe Calea Floreasca, are doi morti pe constiinta. Politia rutiera, in schimb, nu are nici macar remuscari discrete.

Poliţiştii de la Rutieră şi-au făcut obiceiul de a pândi în zona cluburilor de fiţe teribilişti de genul lui Andrei Andronie

Vinovat sau nu, iar asta o stabileste doar instanta, fiul bancherului a reusit sa starneasca antipatii la cota maxima. In primul rand pentru uciderea a doi oameni, apoi prin aroganta cu care a tratat intreaga situatie.

Legea nescrisa a sfintei spagi

Andrei Andronie

S-a spus ca ar fi avut 180 km/ora, ca nu a oprit la semnalele si avertizarile politiei, ca ar fi fost beat sau  drogat.  Ca nu a respectat nici cele mai elementare norme din regulamentul de circulatie. Pana in prezent, nimic nu este stabilit cu certitudine. Departe de noi intentia de a-l apara. Sub nicio forma nu ne vom erija in ocrotitorii lui, dar exista si elemente care pun in alta lumina nu faptele beizadelei, ci atitudinea de jepcari a politistilor rutieri.

Este arhicunoscut ca de cand cu noile radare cu cip, spagarii nu mai pot face nicio miscare. Insa „smecherii” din politia rutiera au gasit solutia. In loc sa-si tina masinile la vedere, pentru descurajare, chiar in fata cluburilor de fite, acestia prefera panda, vanarea, oprirea si, sa fim cinstiti, o stie toata lumea, negocierea si primirea sfintei spagi. Si au o groaza de complici la chestia asta.

Politie cu cai de lemn

Mai ales spre sfarsitul saptamanii, parcarile de la Gaia, Fratelli, Casa di David, Bamboo si altele gem de masini bengoase. Mana in mana cu parcagiii, politia afla orice miscare la iesirea din cluburi. Iar miza este tentanta, caci nu oricine isi permite un bolid mai scump decat un apartament. Deci, bani exista. Si, e lesne de inteles, din cluburi iesi, de regula, bine abtiguit sau uneori drogat. De ce in seara cu pricina nu l-a oprit nimeni la iesirea din carciuma si sa ii interzica sa se suie la volan? Beat sau drogat, Andronie duduia de adrenalina. Mai multa, ca sa scape, era in stare sa merga si pe acoperisurile caselor.

Este clar ca nu trebuia lasat sa se departeze. Politia avea la indemana suficiente mijloace pentru a-l fi dat in urmarire, putea fi blocat de mai multe echipaje in cateva minute. In mod normal, in astfel de zone, Politia face filtre formate din doua-trei echipaje. In schimb, in cazul de fata, echipajul respectiv a preferat, probabil enervat ca a ratat o spaga, o urmarire nebuna, soldata cu uciderea a doi nevinovati. In alte ocazii, aceeasi politie face uz de arma fara nicio retinere. De data aceasta, flintele haiducilor in uniforma n-au mai functionat.

author avatar
Andrei Coman
885 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger