AcasăNewsSova: "Daca nu accepta inlocuirea, Geoana va ramane seful Senatului, dar cu...

Sova: „Daca nu accepta inlocuirea, Geoana va ramane seful Senatului, dar cu sprijinul PDL”

Senatorul PSD Dan Sova, presedintele Comisiei de integritate a partidului, a spus ca Mircea Geoana a intrat deja in atentia comisiei si ca, daca nu va accepta inlocuirea, acesta va ramane in functia de presedinte al Senatului, dar cu sprijinul PDL, nu cu sprijinul PSD.

Senatorul PSD, Dan Sova

„Decizia BPN al PSD de a-l schimba pe Mircea Geoana de la sefia Senatului este, in continuare, una corecta.Constatam ca s-a ajuns intr-o situatie de blocaj cu Mircea Geoana. Ramane insa ferma decizia unanima a BPN de ieri, si nu cred ca poate cineva nega acest lucru”, a precizat Sova.

In ceea ce priveste continuitatea procedurilor initiate luni in cadrul forului de conducere superior al PSD, senatorul social-democrat anunta ca Mircea Geoana a intrat deja in atentia Comisiei de Integritate a partidului.

Ponta: „Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres”

Mircea Geoana: „Decizia BPN al PSD, pripita, nejustificata si face rau partidului”

„E o diferenta intre ce vrem si ce putem face, din punct de vedere legal si statutar. E nevoie ca si Mircea Geoana sa accepte decizia partidului. Pana acum, nu a acceptat, si pentru asta situatia sa va fi analizata de Comisia de Integritate”, sustine social-democratul.

„Probabil, daca nu va accepta inlocuirea, Mircea Geoana va ramane in functia de presedinte al Senatului, dar cu sprijinul PDL, nu cu sprijinul PSD”, declara Dan Sova, subliniind ca „PSD nu va initia revocarea sa, pentru a nu a da prilejul celor din PDL sa isi impuna candidatii”.

decizia BPN al PSD de a-l schimba pe Mircea Geoana de la sefia Senatului este, in continuare, una corecta
author avatar
Ciprian Purice
172 afisari

3 COMENTARII

  1. Pana in prezent cu al cui sprijin a ramas prostovanul, agentul lui base, seful Senatului? nu al pdl-ului?.O tara intreaga a vazut ce constati d-ta acum, asa va fi in continuare, geoana va lucra subtil, vorba vine, pentru mafia statala portocalie si a stapanului ei maron sau moroi, tot aia este.

  2. Dacă Geoană va fi exclus, multi oameni il vor urma pe Mircea Geoana, PSD se va scinda, iar USL-ului îi va fi imposibil să ia 50% la alegerile de anul viitor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger