AcasăNewsSotul studentei criminale Carmen Bejan: „Ii dau in judecata! Mi-au omorat copilul!”...

Sotul studentei criminale Carmen Bejan: „Ii dau in judecata! Mi-au omorat copilul!”

Studenta criminala Carmen Bejan a nascut marti noapte, la Spitalul Universitar Bucuresti, o fetita care a trait doar o ora. Devastat de vestea mortii bebelusului, Claudiu Satran, sotul puscariasei, a declarat ieri pentru „National” ca va da statul roman in judecata si l-a acuzat ca i-a ucis copilul.

Claudiu Satran nu poate intelege cum de a fost posibil sa-i moara fetita, in conditiile in care toate analizele facute in ultimele luni atestau faptul ca aceasta este sanatoasa

Carmen Bejan – condamnata pentru ca a ucis si transat un om – ar fi trebuit sa nasca la Maternitea Bucur, insa, dupa ce medicii i-au efectuat o serie de investigatii, au descoperit ca bebelusul avea mai multe malformatii.

Criminala Carmen Bejan va fi consiliata de psihologi pentru a trece mai usor peste soc

Astfel, au decis sa o transfere pe detinuta la Spitalul Universitar. Ea a nascut pe la miezul noptii, imediat dupa ce a fost internata, insa copilul a trait doar o ora, murind din cauza unor malfomatii la plamani si la inima. Ieri, Claudiu Satran, sotul studentei criminale, era devastat. El a dezvaluit reporterilor „National” ca va apela la un avocat, pentru a da in judecata statul roman, pe care-l acuza ca i-a ucis copilul.

„Alo?! Ti-a murit copilul!”

Satran a marturisit ca ultima data cand a vorbit cu Carmen, aceasta se pregatea sa plece la maternitate. I-a spus sotiei ca a pregatit deja camera micutei, ca i-a cumparat jucarii si hainute si ca abia asteapta sa o tina in brate. „Totul era OK. Apoi m-au sunat cei de la ANP (Administratia Nationala a Penitenciarelor – n.r.) si mi-au zis atat: <<Ti-a murit copilul>>!. Am sunat peste tot, insa nimeni nu-mi spune ce s-a intamplat. Ii dau in judecata! Mi-au omorat copilul! Carmen s-a rugat pana in ultima zi sa o mute in alta camera, ca la ea in celula colegele fumau, iar ea voia sa o protejeze pe fetita. Au refuzat. Nu m-au lasat sa-i duc pachet decat in zilele stabilite. Ea era gravida, avea pofte… Cum e posibil sa descopere acum ca fetita avea probleme? Ei sustin ca i-au facut ecografii si ca era sanatoasa. Cand era la Arad, mi-au zis mie sa platesc o ecografie 4D, insa n-am avut bani. Am tacut pana acum, dar nu mai am nimic de pierdut. Mi-au luat ingerasul!”, a declarat Satran pentru „National”.

Analizele – OK, pacientul – mort

Intr-un comunicat emis ieri ANP precizeaza ca toate analizele efectuate pe perioada sarcinii au fost bune, inclusiv ecografiile, care nu au relevat vreo afectiune a fatului. „Au fost respectate toate procedurile specifice. (…) Au fost efectuate opt ecografii, din care cinci la Spitalul Judetean din Arad, doua la Penitenciarul Spital Rahova si ultima la Maternitatea Bucur”, a mentionat ANP, adaugand ca starea detinutei este stabila si ca aceasta va fi consiliata psihologic.

Paula Iacob, revoltata

Celebra avocata Paula Iacob declara, luna trecuta, cand magistratii au respins eliberarea conditionata a criminalei, ca decizia este un atac la dreptul la viata al copilului. „Se stie ca starea psihica a mamei afecteaza foarte mult dezvoltarea copilului, ce vine, si-asa, pe un fond tarat, cu o mama ce va sta multi ani in inchisoare. (…) Mi se pare un atac la dreptul la viata al copilului nenascut”, declara Paula Iacob pentru „National”.

[poll id=”267″]

author avatar
Narcis Voica
1.546 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger