AcasăNewsSotul Lilianei Minca, exclus din Partidul Conservator, dupa ce aceasta a trecut...

Sotul Lilianei Minca, exclus din Partidul Conservator, dupa ce aceasta a trecut la UNPR

Ion Minca (foto: observator.ro)

Ion Minca este propus pentru excludere din Partidul Conservator (PC), dupa ce sotia acestuia, Liliana Minca, a anuntat ca paraseste aceasta formatiune, pentru a trece la UNPR. Anuntul a fost facut, vineri, de catre presedintele Conservatorilor, Daniel Constantin.

Ion Minca (foto: observator.ro)

„I-am cerut lui Ion Minca demisia din toate functiile din partid imediat dupa plecarea Lilianei Minca. Nu agreez ideea ca o familie sa stea cu un picior in opozitie si cu altul la putere, asteptand o oportunitate dupa alegeri! Avand in vedere ca nu si-a dat demisia tocmai pentru a-si pastra postul de consilier local PC la Mangalia, voi propune marti Biroului Executiv Central excluderea sa din partid. Partidul Conservator va propune Consiliului Local Mangalia un alt membru pentru a ocupa postul de consilier local”, a precizat liderul PC, Daniel Constantin, potrivit Mediafax.

Ion Minca, presedintele organizatiei judetene Constanta a PC, fusese desemnat, in noiembrie anul trecut, primar interimar al municipiului Mangalia, dupa ce fostul edil fusese revocat din functie pe motiv de incompatibilitate. Liliana Minca, fostul presedinte al Loteriei Romane si fost lider al organizatiei de femei a Partidului Conservator, a anuntat, in decembrie anul trecut, ca parareste formatiunea condusa de Daniel Constantin, pentru a se inscrie in UNPR, unde va ocupa functia de vicepresedinte al Departementului Economie, Transporturi, Finante.

744 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger