AcasăNewsSoțul Dianei Șoșoacă îi calcă pe urmă! Cum ia în derâdere pandemia

Soțul Dianei Șoșoacă îi calcă pe urmă! Cum ia în derâdere pandemia

Diana SosoacaSoțul Dianei Șoșoacă îi calcă pe urmă! Cum ia în derâdere pandemia

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă ia zilnic în derâdere pandemia și măsurile de precauție. Avocata crede că nu o să se infecteze cu Covid-19 și a explicat și de ce, deşi nu poartă mască.

„Eu am avut Covid înainte să se nască, probabil că d-aia nu iau, că sunt imunizată. Tot la Balş m-am tratat şi nu m-au tratat cum trebuie. Noroc cu Paul Morar, marele nostru medic de medicină verde care mi-a prescris medicamente naturiste. Acum 20 de ani, m-am vaccinat antigripal, după câteva zile am făcut o gripă cumplita. O lună de zile am crezut că mor, 40 grade- 40,5 grade,” a spus Şoşoacă.

Nici soțul ei nu se lasă mai prejos și face declarații controversate despre pandemie. Silvestru Șoșoacă, de profesie chimist, a spus recent că nu se va vaccina împotriva noului coronavirus, deoarece „vaccinul este un ser modificator genetic”.

„Eu nu mă vaccinez! Îi las pe alții înainte. Mă uit la ei, îi studiez câțiva ani… Și plus că am înțeles că acolo e vorba și de nanotehnologie. Deci, îi aștept cu nerăbdare pe cei vaccinați. Le aștept reacțiile în doi-trei ani… în 2023 parcă ar trebui să se încheie studiile. Aștept până în 2024 să vedem ce se întâmplă cu ei, și dacă bine – da; dacă nu – nu.”, a declarat el, potrivit Realitatea Plus.

Și-a obligat soția să devină parlamentar

Bărbatul este convins că epidemia „este mai mult sau mai puțin forțată, mai mult sau mai puțin inventată”.

„A venit epidemia asta, era pericolul să ni se încalce drepturi. Am zis: «Hai să ne organizăm!». Am profitat de faptul că soția mea e unul dintre cei mai renumiți de avocați din România și m-am lipit și eu de ea și… hai să facem echipă! Dacă nu noi, atunci cine? Și uite că am zburat ca un avion, așa, până în Parlamentul României.”, a mărturisit Șoșoacă.

De altfel, senatoarea AUR a povestit într-un interviu că nu şi-a dorit să intre în Parlament, fiind forţată să urmeaze această cale de şoţ şi de mai mulţi oameni politici.

„Am fost forţată de soţul meu, de Colceag, de Alexandru Stănila, care m-au obligat şi de mulţi altii. Mai toţi sunt bărbaţi care mă împingeau pe mine. 2020 a fost lupta, oricum de 20 şi ceva de ani m-am tot luptat şi m-am luptat şi în cei doi ani jumate când am fost în Guvern şi nu am avut cu cine să lucrez”, a precizat avocata, la România TV.

author avatar
Andreea Vlad
636 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu cumva Dvs. luati in deradere adevarul tot mai evident despre asa pandemie, doamna jurnalist Andrea Vlad? Nu cumva refuzati cu obstinatie sa vedeti niste lucruri evidente?
    Faptul ca Institutul National de Statistica a spus ca in primele 8 luni din 2020 au murit in Romania mai putini oameni decat in 2019, nu va spune nimic? Sau si astia iau in deradere pandemia?
    Pentru conformitate, vezi linkul:
    https://m.hotnews.ro/stire/24381053

    Dar iata ce spun chiar expertii OMS:
    Rata mortalitatii COVID 19 ESTE 0,6%
    https://cursdeguvernare.ro/experti-oms-rata-de-mortalitate-in-cazurile-covid-19-este-de-06.html
    Aveti idee, doamna jurnalist care este mortalitatea in cazul cancerului?
    Dar in cazul diabetului?
    Dar in cazul bolilor cardio-vasculare?
    Daca nu stiti, va rog sa studiati statisticile si pe urma sa faceti comparatia cu mortalitatea provocata de Covid 19.
    Veti afla ca aceste boli provoaca mult mai multe decese (rata mortalitatii este mult mai mare), decat acest virus gripal, denumit Coronavirus.

    • Jurnalistii (hauuu!) lui pește sînt niste sclaveți împuțiți, niste putori fără sira spinării, bașca proști cît cuprinde. Dacă ăia la care aveai pretenții s-au lăsat cumpărați ca ? porcii la obor, ce pretenții să ai de la ăștia?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger