AcasăNewsSotul Cristinei Spatar, arestat preventiv

Sotul Cristinei Spatar, arestat preventiv

Alin Ionescu, patronul Shelter Security si sotul cantaretei Cristina Spatar, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Barbatul a fost retinut de oamenii legii intr-un dosar in care este acuzat de comiterea mai multor infractiuni economice prin intermediul carora a prejudiciat Statul cu peste 10 milioane de euro.

Magistratii au decis, marti seara, sa admita solicitarea procurorilor si sa elibereze mandat de arestare preventiva, pentru 30 de zile, pe numele lui Alin Ionescu, sotul Cristinei Spatar.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs, insa pana sa spere la o eventuala eliberare macar temporara din inchisoare, Alin Ionescu este pe punctul de a-si pierde una dintre cele mai importante posesii.

Concret, pentru a recupera macar o parte din prejudiciul creat, procurorii vor sa puna sechestru pe palatul de zeci de camere in care locuiesc Alin Ionescu, Cristina Spatar si cei doi copii ai lor.

Conform wowbiz.ro, procurorii au inceput, deja, demersurile pentru a pune stapanire pe palat, astfel ca celebra cantareata risca sa fie aruncata in strada impreuna cu cei doi copii.

author avatar
Cristi Ionita
367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger