AcasăNewsSoțul Anei, femeia ucisă de câini în Capitală, în fața INML: „Vinovații...

Soțul Anei, femeia ucisă de câini în Capitală, în fața INML: „Vinovații trebuie să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat”

sursa foto: Facebook/Alpin Club Pro-Mont Bucuresti

Durere greu de descris pentru apropiații Anei, femeia ucisă de câini, zilele trecute, în zona Lacul Morii, din Capitală.

Trupul neînsuflețit al Anei Oros va fi luat, miercuri, de la Medicină Legală. Soțul femeii a venit la Institutul „Mina Minovici”, pentru a ridica sicriul acesteia.

Bărbatul a stat de vorbă cu presa, declarând că autoritățile au datoria să stabilească și să-i tragă la răspundere pe cei vinovați de ce s-a întâmplat. Totul, pentru ca astfel de tragedii să nu se mai repete.

Soțul femeii ucise de câini: Instituțiile statului și autoritățile trebuie să-și facă datoria

„Am primit foarte multe mesaje de empatie zilele acesta și vreau să mulțumesc. (…) Ceea ce s-a întâmpla cu Ana este tragic, foarte dureros. Este inadmisibil, intolerabil ca în mileniul trei într-o societate modernă și care se vrea și educată, pentru că Ana era un om educat, să se întâmple lucruri de genul asta. Nu se poate ca aceste lucruri să se mai repete pe viitor, mai ales că vorbim de un spațiu care se vrea european și oamenii trebuie să fie liberi să se manifeste în activitățile lor, în hobby-urile lor.

Bineînțeles că toți vinovații trebuie să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat, indiferent de partea de vină, de cantitatea de vină pe care o poartă. Ei trebuie trași la răspundere pentru că astfel de lucruri nu se mai pot întâmpla. Mai mult decât atât, instituțiile statului și autoritățile trebuie să-și facă datoria pentru care au fost înființate. Să-și facă treaba, să prindă, să caute vinovații și să-i tragă la răspundere”, a declarat soțul Anei Oros, la INML, citat de romaniatv.net.

Citiți și: Nou mesaj emoționant transmis de soțul femeii ucise de o haită de câini: „Apreciem atenția și dorința de a mediatiza acest caz, dar…” / Când și unde va fi înmormântată Ana Oros

Mesaje emoţionante de la soţul femeii ucise de câini şi de la duhovnicul acesteia. De ce s-a întors Ana la Lacul Morii

Medicii legiști au efectuat autopsia Anei, femeia ucisă de câini la Lacul Morii! Care a fost cauza morții

Cazul femeii ucise de o haită de câini la Lacul Morii. Nicușor Dan reacționează abia după 2 zile de la tragedie

Ea e femeia sfâșiată de câini lângă Lacul Morii. Locul exact unde a fost atacată + filmul morții / Ce pățise cu un an înainte în același loc

Ana va fi înmormântată la Baia Mare, orașul natal, alături de părinții săi. Pe care, din câte a precizat soțul femeii ucise de câini, Ana „i-a pierdut la o vârstă destul de fragedă”.

Femeia în vârstă de 43 de ani a fost ucisă de o haită de câini, sâmbătă, 21 ianuarie, în zona Lacul Morii, după ce a fost atacată de animale în timp ce alerga. Nenorocirea a iscat un val de reacții în spațiul public.

Nicușor Dan, prima reacție: Refuz să intru în jocul incriminării și acuzațiilor politice

Primarul Capitalei a transmis un prim mesaj pe această temă, pe o rețea de socializare, duminică seară.

„Îmi pare rău că Ana Oros a murit ieri într-un mod atât de tragic. Condoleanțe familiei și prietenilor săi. Am discutat ieri și azi cu persoanele implicate. Este o responsabilitate comună a mai multor instituții, unele în subordinea PMB.

Refuz să intru însă în jocul incriminării și acuzațiilor politice. Am cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficiențele fiecărei instituții, iar cine a greșit va plăti. Mai important, cu ce trebuie sa facă fiecare instituție pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”, a precizat Nicușor Dan, în seara zilei de 22 ianuarie, pe Facebook.

author avatar
Andrei Coman
235 afisari

5 COMENTARII

  1. Sotul asteia e un tampit la fel ca nevastasa. Daca ma musca cainii in anumita zona atunci nu mai treceam pe acolo

    • Corect! Dar asta nu schimba in ce tara esuata traim. Nu e normal sa fiu apache si sa dibuiesc unde sunt caini, ca sa pot sa iau o gura de aer.

    • Sau daca te incapatanai sa mai treci pe acolo, iti luai masuri de protectie, un spray iritant, o pocnitoare ramasa de la anul nou,…

  2. Miroase a Colectiv 2.
    PS Cînd ai o nenorocire în familie nu stai pe centurile de socializare și dai interviuri la tembeliziune.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger