AcasăNewsSotul Andei Adam, cercetat in libertate, sub control judiciar

Sotul Andei Adam, cercetat in libertate, sub control judiciar

Dupa cateva ore in care a dat explicatii in fata anchetatorilor constanteni, intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la 300.000 de lei, tanarul Sorin Nicolescu, barbatul cu care cantareata Anda Adam s-a maritat vara trecuta, a fost lasat sa plece acasa.

Dar nu oricum, ci dupa ce a fost anuntat ca are de respectat unele obligatii legale, avand in vedere faptul ca, potrivit televiziunilor de stiri, a fost plasat sub control judiciar pentru aprpximativ doua luni, ami percis pentru 60 de zile.

Va amintim faptul ca nu doar Sorin Nicolescu a fost audiat, deunazi, de catre oamenii legii, ci si alte sapte persoane. Dar si ca tot in cursul zilei trecute au fost facute mai multe perrchezitii domiciliare, in cadrul carora anchetatorii au ridicat cateva echipamente informatice, medii de stocare, dar si telefoane.

In cazul de fata, procurorii DIICOT vorbesc despre un grup infractional organizat specializat in falsificarea instrumentelor de plata electronica, dar si despre suspiciuni privind accesarea, fara drept, a unui sistem informatic. Mai exact, ca suspectii ar fi copiat date de pe carduri bancare emise din strainatate, iar apoi ar fi retras bani din bancomate constantene.

sursa foto: Facebook/Anda Adam

467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger