AcasăNewsSotii Dany si Cosmin Balcacean, divort de 5 stele

Sotii Dany si Cosmin Balcacean, divort de 5 stele

„National” prezinta detalii din culisele celui mai spectaculos divort din Romania, cel al milionarilor Cosmin si Dana Balcacean. Cuplul s-a destramat din senin, cand totul parea ca merge perfect. Motivul: un alt barbat. Doamna Balcacean si-a parasit sotul tanar si bogat pentru un afacerist mediocru, de 49 de ani, poreclit „Cap de Shrek”.

Tanarul milionar Cosmin Balcacean a fost parasit de Dana chiar dupa ce aceasta i-a marturisit ca vrea sa-i mai daruiiasca un copil

Tineri, frumosi si bogati – asa aratau sotii Balcacean. Un cuplu de cinci stele ce trezea tot felul de sentimente, de la admiratie, pana la invidie.

Dana Balcacean a plecat de acasa si s-a mutat cu un barbat mai batran si mai sarac decat sotul ei

Dana si Cosmin Balcacean s-au cunoscut in urma cu sase ani, intalnirea lor fiind „coup de foudre” – dragoste la prima vedere.

Afaceristul Lucian Georgescu este cunoscut sub numele de „Cap de Shrek”. Foto: Kamikaze

S-au casatorit in septembrie 2006, nunta lor fiind, de departe, cea mai frumoasa si mai extravaganta din Romania, la acea vreme. Peste 400 de invitati la Palatul Bragadiru. Tot high-life-ul Bucurestilor, plus invitati din Franta, Elvetia, Spania, Statele Unite ale Americii au luat parte la o petrecere care a costat peste un milion de euro. Dana Balcacean a purtat o rochie haute couture creata special pentru ea de Donatella Versace. Bonnie Tyler a fost una dintre atractiile show-ului de la nunta. A urmat o luna de miere ca in basme, in Hong Kong, Singapore si Maldive. Dana nu se mai dadea jos din avioanele private si avea elicopter de lux la scara, pe post de taxi.

Un cuplu invidiat

Dar cine sunt protagonistii acestui basm? Cosmin Balcacean – un prosper om de afaceri in domeniul imobiliar si Dana Balcacean, fost fotomodel. Dana este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Bucuresti, aparitiile ei la vreun eveniment fiind un eveniment in sine. Electrizand lumea cu un look rupt din marile reviste de lux, de la coafura, machiaj, imbracaminte, atitudine, accesorii, Dany e intruchiparea perfecta a divei. La un an de la nunta, Dana a anuntat de la resedinta ei din Paris ca este insarcinata. Botezul fetitei lor a avut loc la Paris, la luxosul hotel „Four Seasons-George V”, fiind scaldat in sampanie scumpa si „asezonat” cu aranjamente de orhidee imperiale de peste 25.000 de euro. Iar la acest supereveniment, Dana a purtat o rochie haute couture realizata de celebrul creator de moda Elie Saab.

Renunta la nume si vrea copilul

Si totusi, in urma cu putin timp, visul frumos s-a terminat. Vestea despartirii sotilor Balcacean a cuprins foarte repede high-life-ul bucuresean. Multora nu le-a venit sa creada, altii s-au bucurat, in timp ce unele guri au spus ca totul era previzibil si ca banii nu pot cumpara si inimi. Sursele noastre sustin ca milionarul Cosmin Balcacean traieste un adevarat cosmar. Adevaratele motive ale rupturii dintre cei doi sunt insa mult mai grave si mai triste. Cu nici doua zile inainte de ruptura, Dana spunea ca-si mai doreste un copil cu Cosmin Balcacean. Apoi, in timp ce se aflau la o petrecere de botez, in Costinesti , Dana si-a parasit sotul, plecand cu un alt barbat si instalandu-se direct la acesta acasa, pe Str. Mihai Eminescu nr. 79.  Fara sa o intereseze ca a lasat in urma o casa, o familie si un copil. La fel cum a facut si cu primul ei barbat, cu care are o fetita de 10 ani. Acum se anunta, de departe, unul dintre cele mai celebre si tensionate divorturi „Made in Romania”. Cererea a fost introdusa chiar de Dana, care a solicitat in instanta sa i se incredinteze fetita si sa revina la numele anterior casatoriei. Primul termen a fost deja stabilit, pe 31 octombrie.

Indragostita de „Cap de Shrek”

„National” a aflat ca cel pentru care Dany Balcacean si-a parasit sotul milionar nu este vreo vedeta de la Hollywood sau vreun tanar de vita nobila. Se numeste Lucian Georgescu, are 49 de ani si este cunoscut sub porecla „Cap de Shrek”. O figura banala, un individ modest, cu o afacere falita. A avut o agentie de „modele”, iar acum detine o galerie de arta fara prea mare succes. Lasandu-i noii sale iubite impresia ca el este singurul umar pe care se poate sprijini in procesul de divort, „Cap de Shrek” s-a laudat prin targ ca Dana i-a dat pe mana bijuteriile sale si ca a vandut deja o masina de 150.000 de euro (cadou de la sotul Cosmin) cu 18.000, ca sa faca rost de bani de buzunar. Cum cash-ul adunat din astfel de tranzanctii se termina, de obicei, rapid si tinand cont de faptul ca Dany Balcacean este obisnuita cu anumite standarde, „Cap de Shrek”  va simti in curand, pe banii si pe pielea lui, ce inseamna sa furi o nevasta de milionar.

COSMIN BALCACEAN

Cosmin Balcacean

Cunoscut afacerist, detine o avere impresionanta pe care a realizat-o datorita unor tranzactii imobiliare, fiind o figura respectata, ba chiar invidiata in cercurile inalte bucurestene.

La nunta din septembrie 2006, i-a oferit miresei sale, Dana, un inel cu diamant de un milion de euro.

DANA BALCACEAN

Dana Balcacean

Fost model la Casa Perla, Dana Balcacean este considerata drept una dintre cele mai frumoase femei din high life-ul Capitalei.  Este, de asemenea, administrator al unei firme care se ocupa de organizarea de evenimente.

Dany a aparut de doua ori pe coperta Grand’Or, cea mai citita revista de lux din Romania.

author avatar
Dan Bratu
17.858 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger