AcasăNewsSotii Borcea si-au tras prezicatoare personala

Sotii Borcea si-au tras prezicatoare personala

Desi au trecut de curand printr-o nunta cu mare tam tam, Cristi si Alina tot nu s-au linistit in privinta relatiei lor. Aflati in Miami, proaspat casatoritii au fost curiosi sa afle ce le rezerva destinul, astfel cei doi amorezi si-au rupt cateva ore din luna lor de miere si i-au facut o vizita prezicatoarei Carmen Harra.

Alina si Cristi Borcea au fost linistiti de Carmen Harra cu privire la viitorul relatiei lor

Anuntata cu surle si trambite, nunta  actionarului dinamovist, Cristian Borcea cu Alina Vidican a fost, fara doar si poate, evenimentul anului. Dupa ce si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu, cei doi au plecat imediat in Miami, nerabdatori sa-si inceapa cat mai repede luna de miere. Numai ca aici, indragostitii n-au avut pace pana ce nu au aflat verdictul, in functie de cifrele care le marcheaza destinul. Desi au devenit un cuplu cu acte-n regula, Alina si Cristi au vrut cu tot dinadinsul sa afle daca dragostea lor va rezista in timp si astfel au mers, zilele trecute, la o intalnire cu vizionara vedetelor de la Hollywood, Carmen Harra. Clarvazatoarea a reusit sa-i faca fericiti pe cei doi amorezi, dandu-le numai vesti bune despre mariajul lor. Mai mult, Carmen Hara le-a promis exclusivitate sotilor Borcea, carora le-a devenit se pare prezicatoare personala, refuzand astfel sa faca publice verdictele despre ei, asa cum obisnuia in cazul altor cupluri celebre.  „Sotii Borcea au venit in Miami sa-si petreaca luna de miere.

Carmen Harra

Ei au profitat si au mers, saptamana trecuta, s-o cunoasca pe doamna Carmen Harra. Cristi si Alina s-au imprietenit cu aceasta.Doamna Carmen Harra le-a spus ca o sa ramana impreuna”, a declarat pentru ziarul „National” o persoana din anturajul celor doi. Din nefericire, paparazii Cancan, aflati prin tufisuri, n-au reusit sa surprinda momentul. La fel s-a intamplat si cand Borcea a dat primul interviu presei din Romania, chiar din incinta restaurantului sau de la Miami. Oare de ce era asa de gol localul? Sursele noastre spun ca Borcea a dat pur si simplu clientii afara pentru a acorda in liniste interviul, paparazzii scapand si acest moment savuros.

Si-a trimis fiul la studii in strainatate

Cu toate ca a ales sa-si incheie socotelile cu Mihaela, mama copiilor lui, actionarul de la Dinamo a stiut cum sa manevreze situatia astfel incat divortul sa nu-i afecteze pe juniori. Pentru a nu simti despartirea parintilor sai, Borcea si-a trimis baiatul cel mare la studii in strainatate. Si pentru ca nu se uita la bani atunci cand vine vorba de odrasele sale, Cristi l-a inscris pe Patrick la o scoala particulara de prestigiu din Elvetia, pentru care el plateste zeci de mii de euro pe an. Initiativa este bine venita, avand in vedere ca baiatul nu va suporta astfel consecintele despartirii parintilor sai, pentru ca asa Cristi si Mihaela il vor putea vizita impreuna pe Patrick.

author avatar
Cristiana Ivan
1.303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger