AcasăSotia regizorului care a avut o aventura cu Kristen Stewart vrea sa...

Sotia regizorului care a avut o aventura cu Kristen Stewart vrea sa divorteze

Regizorul britanic Rupert Sanders, care a avut o aventura cu actrita Kristen Stewart, a fost parasit de sotie. Femeia a depus deja actele de divort.

Despre aventura actritei din filmul „Twilight”, presa de peste Ocean a scris saptamani intregi. Insa, atunci, cei vizati erau Robert Pattinson si Kristen Stewart, vorbindu-se mai putin despre Rupert Sanders si sotia sa, Liberty Ross. Insa, chiar daca scandalul a avut loc acum jumatate de an, se pare ca in viata celor doua cupluri a avut repercusiuni grave. Daca Pattinson si Stewart s-au despartit in urma cu cateva saptamani, acum a venit si randul regizorului sa fie parasit de sotie. Potrivit jurnalistilor americani, Liberty Ross a depus deja vineri actele de divort. Se pare ca ambii soti vor custodie comuna pentru cei doi copii ai lor, de cinci si sapte ani.

Rupert Sanders si Liberty Ross

Regizorul Rupert Sanders si actrita Kristen Stewart au avut o aventura in luna iulie a anului 2012, cand filmau pentru pelicula „Snow White and the Huntsman”. La acea vreme, paparazzi i-au dat de gol, pozandu-i in timp ce se sarutau pe platourile din Hollywood.

author avatar
Andra Nesu
1.521 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger