AcasăNewsSotia primarului din Cluj-Napoca, retinuta la DNA Cluj pentru audieri!

Sotia primarului din Cluj-Napoca, retinuta la DNA Cluj pentru audieri!

Sorin Apostu si sotia sa, Monica

Sotia primarului din Cluj-Napoca, avocatul Monica Apostu, a fost adusa, miercuri dupa-amiaza, la sediul DNA Cluj pentru audieri, femeia refuzand sa faca orice declaratii.

Sorin Apostu si sotia sa, Monica (foto: evz.ro)

In prealabil, procurorii DNA au facut verificari la cabinetul de avocatura al sotiei primarului si au controlat mai multe calculatoare si documente. Monica Apostu are un cabinet de avocatura in centrul municipiului Cluj-Napoca, in apropierea Palatului de Justitie.

In dimineata zilei de miercuri, au avut loc o serie de perchezitii la locuinta edilului clujean Sorin Apostu, precum si la sediul Primariei Cluj-Napoca. Purtatorul de cuvant al institutiei, Oana Buzatu, declara ca procurorii DNA au solicitat verificarea biroului primarului Sorin Apostu, iar acest lucru se face in prezenta edilului.

Perchezitii la locuinta primarului PDL din Cluj-Napoca, Sorin Apostu!

La randul sau, purtatorul de cuvant al DNA, Livia Saplacan, declara ca nicio persoana nu este retinuta in dosarul in care procurorii DNA fac verificari la Primaria Cluj-Napoca. „Nu va pot da mai multe informatii pentru ca este un dosar in lucru, dar pot sa afirm cu certitudine ca nicio persoana nu este, in prezent, retinuta in acest dosar”, a explicat ea.

La momentul redactarii acestei stiri atat Sorin Apostu, primarul Municipiului Cluj-Napoca, cat si sotia sa, avocatul Monica Apostu, sunt audiati la sediul DNA Cluj.

author avatar
Ciprian Purice
795 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger