AcasăNewsSoția lui Rudel Obreja rupe tăcerea! Dezvăluiri cutremurătoare: „O spun şi documentele”

Soția lui Rudel Obreja rupe tăcerea! Dezvăluiri cutremurătoare: „O spun şi documentele”

sursa foto: romaniatv.net

Familia lui Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, trece prin momente extrem de grele, după ce acesta a murit, răpus de cancer.

Rudel Obreja avea 57 de ani și a murit duminică, 12 martie. Soția fostului șef al FR de Box rupe tăcerea și face acuzații tranșante. Antonia Obreja a adus în discuție, la România TV, rezultatele analizelor din perioada de carantină de după încarcerarea soțului său, din aprilie anul trecut, urmare a condamnării acestuia în dosarul ”Gala Bute”.

Antonia Obreja: „După această carantină, soţul meu a ieşit şi a rezultat ca e clinic sănătos”

Poate o spun eu subiectiv, dar o spun şi documentele. În momentul în care cineva intră într-o închisoare intră într-o carantină. Este analizat medical. După această carantină, soţul meu a ieşit şi a rezultat ca e clinic sănătos. Am aceste documente, 7 aprilie 2022 e data încarcerării lui. Soţul meu a făcut analizele an de an şi toate au fost impecabile. Mi se pare greu totuşi ca în iunie să ajungi cu cancer în stadiul patru cu metastaze! La aproximativ două săptămâni au început durerile şi mi-a spus că nu se simte bine şi că la cabinetul medical a spus că are o problemă. După ce a fost mutat lucrurile au degenerat. La fiecare vizită eu vedeam dintr-un munte de om că se topeşte. A început să slăbească. Eu am fost cu soţul meu 16 ani, îl știam foarte bine, nu era un om să se plângă, nu a luat niciun medicament, era puternic psihic”, a declarat Antonia Obreja, conform romaniatv.net.

Văduva lui Rudel Obreja spune că soțul său ar fi mers la cabinetul medical în mai multe rânduri. „Soţul meu s-a prezentat la cabinet de nouă ori, a subliniat că e o urgenţă ca el să se trateze liber şi i s-a dat no spa şi omez! E greu acum să vorbesc. Vreau să-l las să plece liniştit. La un moment dat mi-a spus „Să îi ierte Dumnezeu pe călăii mei!” si asta spun şi eu”, a mai susținut nevasta lui Rudel Obreja.

Udrea: A intrat în pușcărie sănătos, însă epuizat sufletește de atâta nedreptate

Declarațiile soției lui Obreja vin în contextul în care și fostul ministru Elena Udrea – condamnată la rândul său în același dosar „Gala Bute” și aflată în spatele gratiilor – a reacționat, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, la vestea că Rudel Obreja s-a stins din viață.

„A murit Rudel Obreja! Fără îndoială că boala lui s-a declanșat din cauza hărțuirii, timp de 8 ani, în dosarul “Gala Bute”.

A fost arestat de trei ori în acest timp ca și mine, ultima dată pe 7 aprilie anul trecut. Reincarcerarea a fost un șoc pentru el. Nu se aștepta ca decizia CCR să nu fie respectată. A intrat în pușcărie sănătos, însă epuizat sufletește de atâta nedreptate. Suferința pentru copiii mici și soția care-l așteptau acasă, așa cum povestește cel cu care a fost închis de fiecare dată, a pricinuit declanșarea acestei boli crunte.

După o lună a început să se simtă rău, însă doctorul de la Jilava nu l-a luat în serios și încă două luni a fost ținut în penitenciar cu diagnostice și tratamente greșite.

După patru luni, în sfârșit au acceptat să îl trimită la spitalul Fundeni, unde i s-a descoperit un cancer la pancreas. Din păcate era prea târziu, boala fiind în faza terminală. Datorită presiunii mediatice, a fost eliberat, fără a i se permite, inițial, să părăsească țară pentru a putea primi tratamentul adecvat”, a transmis, între altele, Udrea în mesajul său.

author avatar
Andrei Coman