AcasăNewsSoţia lui Robert De Niro vrea jumătate din averea actorului

Soţia lui Robert De Niro vrea jumătate din averea actorului

Soţia lui Robert de Niro, actriţa şi cântăreaţa Grace Hightower, pretinde, în cadrul procesului de divorţ, jumătate din averea starului, estimată la 500 de milioane de dolari. Cererea vine în contextul în care cei doi au semnat un contract prenupțial înainte de a-și uni destinele pentru a doua oară. 

Sursa foto Twitter

Aceasta ar urma să primească, în urma divorţului, un apartament în valoare de 6 milioane de dolari, un cec de 500.000 de dolari şi o alocaţie anuală de 1 milion de dolari, potrivit acordului prenupţial.

Grace, în vârstă de 63 de ani, spune că este îndreptăţită să primească jumătate din veniturile actorului începând cu anul 2004 (când cei doi s-au căsătorit a doua oară) şi până în prezent.

În afară de veniturile obţinute din filme, Robert de Niro deţine acţiuni în mai multe companii, printre care lanţul de restaurante Nobu sushi, The Greenwich Hotel din New York şi Canal Productions.

Actorul american şi soţia sa, care au anunţat, la sfârşitul lui 2018, că divorţează după 21 de ani de căsnicie, sunt în conflict şi în ceea ce priveşte custodia fiicei lor minore, Helen, în vârstă de 7 ani.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
703 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger